Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Γεννητούρια σήμερα για του κόμμα της Ντόρας


Αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη. Το πρωί της Κυριακής στις 11.00 έχει προγραμματιστεί στο Θέατρο Μπάντμιντον  η ειδική εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια, η οποία λέγεται ότι θα έχει πολλές τεχνολογικές εκπλήξεις. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών επέλεξε αυτήν την ημερομηνία για την γέννηση του νέου της κόμματος, που θα έχει χαρακτηριστικά κινήματος, καθώς συμπίπτει με την ημέρα που γιορτάζει η μητέρα της Μαρίκα Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Alter, το νέο κόμμα θα ονομάζεται ΔΗ.ΣΥ. από τα αρχικά«Δημοκρατική Συμμαχία» ενώ τα βασικά χρώματα που θα ξεχωρίζουν στο έμβλημά του θα είναι τοπορτοκαλί και το μπλε. Βέβαιο θεωρείται ότι σε αυτό της το εγχείρημα η Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει στο πλευρό της τους βουλευτές και πρώην υπουργούς Χρήστο Μαρκογιαννάκη και Κώστα Κιλτίδη, καθώς και τον ευρωβουλευτή Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κα Μπακογιάννη έχει ζητήσει να μην παραστούν στην εκδήλωση του Μπάντμιντον βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που χαρακτηρίζονται ως πολιτικοί της φίλοι. Λέγεται ωστόσο ότι θα παραστούν πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα αλλά και κομματική υποστηρικτές της νέας προσπάθειας...

http://www.star.gr/politics/69403

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου