Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Επανήλθε ο Πάγκαλος για τους ένστολους

Επανήλθε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος στις αιχμές του εναντίον των ένστολων, μετά τις γνωστές δηλώσεις του πως πρόκειται για  «ό,τι  πιο αντιπαραγωγικό υπάρχει στο Δημόσιο».

Αυτή τη φορά οι βολές του κ. Πάγκαλου  είχαν στόχο τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας,   τους οποίους χαρακτήρισε μεν  «ήρωες»,  αλλά πρόσθεσε ότι από οικονομική άποψη είναι … αντιπαραγωγικοί, μιλώντας σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, με  ακροατήριο που  αποτελούσαν μηχανικοί αεροσκαφών,   της Πολεμικής Αεροπορίας επίσης.   «Εσείς είστε παραγωγικοί. Φτιάχνετε τα αεροπλάνα, παράγεται έργο. Οι ιπτάμενοι βεβαίως πετάνε, κινδυνεύουν το αναγνωρίζουμε αλλά δεν παράγουν κάτι» υποστήριξε!

Εντωμεταξύ κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την απονομή των ετήσιων βραβείων επιχειρηματικότητας «Κούρος 2010» είπε πως «Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο. Όχι για την κακή του πλευρά, αλλά γιατί μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ριζική αναδιάρθρωση».

Στην εκδήλωση της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για τα βραβεία «Κούρος 2010» παρέστη και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Το πρώτο βραβείο, που αφορά στην ανάπτυξη και καινοτομία, απενεμήθη στην εταιρία «MLS πληροφορική», το δεύτερο βραβείο, που αφορά τις επιδόσεις στον διεθνή επιχειρηματικό στίβο δόθηκε στη φαρμακευτική εταιρεία «Φαρματέ», στον πρόεδρό της κ. Βασίλη Κάτσο και στην διευθ. σύμβουλο κ. Νέλη Κάτσου, και το τρίτο βραβείο που αφορά την κοινωνική προσφορά δόθηκε στην Οργάνωση WWF.

http://www.star.gr/politics/69829

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου