Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Διάλεξη για την δυσλέξια απο τον Κο Κωνσταντίνο Πόρποδα, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστημίου Πατρών στις 4 Απριλίου 2012 στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου


ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
   Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου κατάφερε να φέρει κοντά μας τον Κο Κωνσταντίνο Πόρποδα, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστημίου Πατρών, διευθυντή της ερευνητικής και διαγνωστικής μονάδας δυσλεξίας, ανάγνωσης και γραφής. Ο σκοπός είναι να πραγματοποιηθεί μία διάλεξη στον Δήμο μας με θέμα « Μαθησιακές δυσκολίες – Δυσλεξία : Όταν το "Θέμα" γίνεται "Πρόβλημα".
   Η διάλεξη αυτή θα γίνει την Τετάρτη στις  4 Απριλίου 2012 στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού).
   Η διάλεξη αυτή οργανώνεται με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου και με την σημαντική βοήθεια των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων όλων των Σχολείων του Μοσχάτου.
   Θα θέλαμε όλοι οι φορείς να βοηθήσουν αυτήν την διάλεξη στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, οι εφημερίδες, οι ηλεκτρονικές εφημερίδες και όλοι οι υπόλοιποι τοπικοί φορείς.
   Με την ελπίδα ότι όλοι θα βοηθήσουμε ώστε η αξιόλογη αυτή διάλεξη να έχει επιτυχία έτσι να μπορέσουμε στο μέλλον να επαναλάβουμε ανάλογες διαλέξεις – ομιλίες με σκοπό την βελτίωση της κοινωνίας μας, σας στέλνουμε τους πιο θερμούς χαιρετισμούς. 

Με τιμή
Το Δ.Σ. της
Ένωσης Γονέων &
                                                                                   Κηδεμόνων Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου