Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 1-0 ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΩΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

Με δύο γκολ του καταπληκτικού Δωροβίνη ο Φωστήρας ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0, και ο Χίσος στο 90΄έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, χαρίζοντας το 41ο Κύπελλο Αθηνών στον Φωστήρα.
Με γκολ από τα... αποδυτήρια ξεκίνησε ο 41ος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Αθηνών. Στο 2' και μετά από σύγχυση στα καρέ του Φωστήρα, ο Κορρές έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία, του ανήμπορου να αντιδράσει Μπόκου.
Από 'κει και πέρα οι θεωρητικά γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα, με τον Αθηναϊκό να έχει οπισθοχωρήσει. Στο 11' ο Μπανιάς έκανε τη σέντρα, ο Πετρίτσης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 17' πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο επιθετικός του Φωστήρα, όταν διαμαρτυρήθηκε για τράβηγμα μέσα στην περιοχή, όμως ο κ.Ευαγγέλου έδειξε «παίζετε».
Από το 30' και μετά ο Αθηναϊκός ισορρόπησε το ματς, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Μπόκου. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου άνηκε και πάλι στον καλύτερο στα πρώτα 45', Φωστήρα, όταν και πάλι ο Πετρίτσης έπιασε το σουτ από διαγώνια θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη, ο Φωστήρας μπήκε με το... πόδι κολλημένο στο γκάζι! Στο 52' ο Πετρίτσης για ακόμα μία φορά ήταν ο πρωταγωνιστής, αφού βρέθηκε φάτσα με το 1-1, όμως κλώτσησε... αέρα! Οι Βυρωνιώτες είχαν περισσότερο στο μυαλό τους το πως θα σπαταλήσουν το χρόνο, δίνοντας βάση σε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας. Αυτό το πλήρωσε, αφού ο Δωροβίνης στο 80', έπιασε ένα πανέμορφο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1! Στο 87' ήρθε η ολική ανατροπή! Ο Δωροβίνης, κορυφαίος του αγώνα, εκτέλεσε αριστουργηματικά το φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί «γάμα» του Μηλιώνη!
Το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος ο «Φονέας των γιγάντων», αφού η άμυνα του Αθηναϊκού ήταν απούσα. Ο Χίσος βγήκε τετ α τετ και δεν χαρίστηκε στον Μηλιώνη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1!

http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου