Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΦΟΥΛ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ --Φωστήρας: «Και τώρα το καλό το γλέντι» Φωστήρας: «Και τώρα το καλό το γλέντι»...ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΤΣΗ


ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΤΣΗ
Η πρώτη αφορμή είχε δοθεί στην ομάδα του Φωστήρα μετά τον αποκλεισμό επί του Ελπιδοφόρου, βασικού συνδιεκδικητή του τίτλου στον 8ο όμιλο, από τα ημιτελικά του Κυπέλλου της Αθήνας. Η δεύτερη δόθηκε προχθές το βράδυ.
Με την επικράτηση (3-1) επί του Αθηναϊκού (είχε προηγηθεί στο σκορ) στον τελικό και την κατάκτηση της 3ης (εν λόγω) κούπας στην ιστορία του συλλόγου. Δύο... γλέντια για τους «κιτρινόμαυρους», που όμως παραμένουν διψασμένοι και για άλλα. Ή μάλλον πιο σωστά «για το τρίτο και καλύτερο», όπως έλεγαν εν μέσω των πανηγυρισμών τα ξημερώματα της Δευτέρας σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο.
Υποδοχή ηρώων από 500 οπαδούς
Το τι εννοούν, μάλλον, άπαντες το αντιλαμβάνονται, όπως και οι περίπου 500 οπαδοί (πέραν των 1.500 που βρέθηκαν στο Περιστέρι), οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής επιφύλαξαν υποδοχή ηρώων στο γήπεδο του Ταύρου στον προπονητή Κώστα Ψυρόπουλο, τους παίκτες του και τα μέλη της διοίκησης, ζητώντας παράλληλα την κατάκτηση της πρωτιάς στον 8ο όμιλο. Οπερ μεθερμηνευόμενον, της ανόδου στη Football League 2, που θα σημάνει την επιστροφή του «φονέα» στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από τρία χρόνια στη Δ' Εθνική.
Οι «κιτρινόμαυροι» δηλώνουν αποφασισμένοι να γευτούν το νέκταρ και της συγκεκριμένης επιτυχίας, όπως αναπαριστά ότι κάνει (δεξιά στη φωτό) ο τερματοφύλακας Γιώργος Μπόκος. Αλλωστε μόλις ένας είναι ο βαθμός της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ελπιδοφόρο, τον οποίο σε τρεις αγωνιστικές από τώρα (ενώ υπολείπονται εννιά για το φινάλε) υποδέχονται στον Ταύρο. Ιδωμεν...
Φωστήρας: «Και τώρα  το καλό το γλέντι»
Ψυρόπουλος
«Αναγκασμένος να πρωταγωνιστεί»
Ο προπονητής του Φωστήρα Κώστας Ψυρόπουλος απέδωσε εντός επτά λέξεων το... νόημα. «Αυτή η ομάδα είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί» τόνισε στο «Goal» και συνέχισε: «Μπορεί να ξεκινήσαμε με στόχο την είσοδο στην τριάδα, αλλά, πλέον, κοιτάμε μόνο το νταμπλ. Αλλωστε τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Θεωρώ πως με τη δουλειά που έχει γίνει από πέρυσι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα έχουν έρθει φυσιολογικά. Για εμάς έμειναν εννέα τελικοί και το πρωτάθλημα αποτελεί μονόδρομο».
Τέλος, εξήρε την παρουσία του Σπύρου Δωροβίνη (έκανε την αρχή της ανατροπής με γκολ στο 80' και στο 87') χαρακτηρίζοντάς τον παίκτη με προσωπικότητα.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10519&subid=2&pubid=129000163 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου