Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Με νίκη πάει στην… Πόλη

Να τελειώνει τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα με τη Σιένα και να προκριθεί στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο ΣΕΦ στις 21.45 (ΝΕΤ) τους Ιταλούς στο τέταρτο μεταξύ τους ματς.

Μετά το 75-55 της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να επιβληθεί για ακόμα μία φορά της Σιένα, γνωρίζοντας πως, αν δεν τα καταφέρει, η σειρά θα μεταφερθεί σε πέμπτο παιχνίδι στην Ιταλία.


Να σημειωθεί ότι αμφίβολοι για το σημερινό ματς είναι οι Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ που δεν κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά στη χθεσινή τελευταία προπόνηση. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από το γνωστό οστικό οίδημα, λόγω του οποίου έχασε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, και ο δεύτερος έχει κάποιες ενοχλήσεις από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης. Στη διάθεση του Ίβκοβιτς έχει τεθεί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που ξεπέρασε την ίωση.


Για τη Σιένα, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπούτσι Θόρντον που έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Μπο ΜακΚάλεμπ, ο οποίος μετά το επεισόδιο με τον προπονητή του δήλωσε ότι τον σέβεται.


Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Μαυροειδή αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με στόχο να κάνει το 2-2 και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στη Ρωσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου