Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

23 χρόνια Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο-Ταινίες Α’ Προβολής, οι καλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, παιδικές ταινίες και βραβευμένες παραγωγές σε ένα πρόγραμμα για το Καλοκαίρι του 2011


Ο θερινός «Σινέ Κήπος» βρίσκεται στην πλατεία Μεταμορφώσεως, πλησίον του Ηλ. Σταθμού, στο Μοσχάτο. Με δύο προβολές κάθε μέρα, τιμή εισιτηρίου 7,00 €, παιδικό 5,00 € και ειδικές βραδινές προβολές μειωμένου κόστους 5,00 € από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, για άλλη μία χρονιά θα αποτελέσει ένα στέκι συνάντησης, ικανό να προσφέρει κινηματογραφική ψυχαγωγία από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 23-26/6      9 και 11.10 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-29/6      μόνο στις 11 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή

The hangover 2      Τοντ Φίλιπς

Στο “The Hangover Part II,” ο Φιλ , ο Στου , ο Άλαν και ο Νταγκ ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Μετά το πάρτι εργένηδων του Λας Βέγκας, ο Στου έχει αποφασίσει να μην το ρισκάρει και έτσι έχει κανονίσει ένα απλό και ήσυχο γεύμα. Τα πράγματα όμως, δεν γίνονται πάντα έτσι όπως εμείς τα έχουμε σχεδιάσει. Και μπορεί ό,τι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία.

Συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του 2009 του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς, που γράφτηκε στην ιστορία ως η κωμωδία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών (στην κατηγορία των R rated ταινιών) και απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας.

ΚΩΜΩΔΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Ζακ Γαλιφιανάκης, Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Τζάστιν Μπάρθα

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-29/6      μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο

Ρίο (RIO)      Κάρλος Σαντάνια

Ο Μπλου, ένας σπάνιος γαλάζιος παπαγάλος, ο οποίος ζει στο βολικό κλουβί του στη Μινεσότα, ταξιδεύει μέχρι το Ρίο Ντε Ζανέιρο για να γνωρίσει την Τζούελ, την τελευταία θηλυκή του είδους του.

Αστείες ιδέες, αξέχαστοι χαρακτήρες, ξεκαρδιστικό αφηγηματικό τέμπο και γουστόζικη εκμετάλλευση του μουσικοχορευτικού φολκλόρ. Από τον σκηνοθέτη της "Εποχής των παγετώνων" και με ένα «γουντιαλενικό» Τζέσε Άιζενμπεργκ ("The social network") να ντουμπλάρει ιδανικά τον ανασφαλή και αδέξιο Μπλου, τον οποίο αποδίδει στα ελληνικά ο Δημήτρης Παπαδάτος.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011). 


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΔΩ: cine_11
 
 
 
 
 
http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου