Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Νιόμπλιας: «δεν φοβόμαστε την Μπαρτσελόνα»
Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει στο αυριανό ματς με την Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Νίκος Νιόμπλιας. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» χαρακτήρισε πρόκληση το παιχνίδι και πρόσθεσε πως βασικός στόχος είναι στο τέλος της φάσης των ομίλων η ομάδα να είναι στην δυάδα, ώστε να προκριθεί στους «16».

«Είναι πρόκληση όχι μόνο για τον προπονητή  και τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στη Βαρκελώνη», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε: «δεν φοβόμαστε την Μπαρτσελόνα. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιους αντιπάλους δεν έχεις να χάσεις κάτι. Μας ενδιαφέρει να πάμε στον επόμενο γύρο».

Ερωτηθείς αν θα παίξει με μαν του μαν ή με άμυνα ζώνης, ο Νιόμπλιας δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει άμυνα ζώνης και ξεκαθάρισε ότι «κανείς δεν ακολουθεί την τακτική του άλλου. Κάθε ένας έχει διαφορετικά όπλα».

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Παίζεις με Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Για να κερδίσεις μία τέτοια ομάδα πρέπει να μειώσεις τα λάθη σου. Και φυσικά να βρεθείς εσύ σε τοπ φόρμα», επεσήμανε ο τεχνικός των «πράσινων».

Από την πλευρά του, ο Λουίς Γκαρσία επεσήμανε: «με συγκέντρωση και στα 90 λεπτά και ομαδική δουλειά μπορούμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια συμπαγής και σφιχτή ομάδα με δυνατό σημείο την ταχύτητα και το μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο θα βασιστεί για να πάρει ένα αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Γκαρσία και εξέφρασε την χαρά του που επέστρεψε στην Βαρκελώνη και είδε φίλους.

http://www.star.gr/index.php?ID=sports&Rec_ID=59868

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου