Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη συμβολή Λεωφόρου Αθηνών - Κηφισού


Εργασίες επισκευής της μεταλλικής γέφυρας του ανισόπεδου κόμβου στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών (Καβάλας) με τη Λεωφόρο Κηφισού, θα πραγματοποιούνται... από σήμερα Τρίτη και έως τη Δευτέρα 20 του μηνός.

Από τις 21.00 απόψε έως τις 07.00 το πρωί της Τετάρτης, διακόπτεται η κυκλοφορία πάνω στη γέφυρα, στον κλάδο της από Κόρινθο προς Αθήνα, ενώ διακόπτεται η κυκλοφορία και κάτω από το φορέα της γέφυρας και μόνο στην αριστερή λωρίδα, για τα οχήματα με κατεύθυνση την Αθήνα, μέσω της Λεωφόρου Αθηνών.

Από αύριο Τετάρτη, και τις ίδιες ώρες, θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον ισόπεδο κόμβο της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση προς Πειραιά, στον ισόπεδο κόμβο του παράπλευρου της Λεωφόρου Κηφισού με κατεύθυνση προς Λαμία, και στον ισόπεδο κόμβο με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα, μέσω της Λεωφόρου Αθηνών.

Τέλος από την Πέμπτη έως και την Παρασκευή 17 του μηνός, και μόνο για τις ώρες 10 το βράδυ με 7 το πρωί, θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της γέφυρας της Λεωφόρου Αθηνών,στο ρεύμα από Κόρινθο προς Αθήνα.

http://sarotiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_2985.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου