Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Angelina Jolie: «δεν έχω φίλους»
«Ο μόνος φίλος που μπορώ πάντα να μιλήσω είναι ο Brad», δήλωσε η Angelina Jolie αποκαλύπτοντας πως δεν έχει φίλους! Η 35χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο CNN από το Πακιστάν, όπου και εξομολογήθηκε πως μόνο με τον αγαπημένο της μπορεί να μοιράζεται όσα την απασχολούν.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, ωστόσο, η 35χρονη ηθοποιός και μία από τις πλέον όμορφες, διάσημες και επιτυχημένες γυναίκες στον κόσμο δεν έχει φίλους. «Μιλάω στην οικογένειά μου. Μιλάω στον Brad. Τώρα βέβαια... δεν έχω και πολλούς φίλους. Στην πραγματικότητα, εκείνος είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο μιλάω», είπε χαρακτηριστικά.

Η Angelina μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο ανατρέφει τα 6 της παιδιά, στα οποία εξηγεί τον λόγο για τον οποίο ταξιδεύει τόσο συχνά σε μακρινές και επικίνδυνες χώρες μιας και είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ.

«Τους λέω ακριβώς γιατί πηγαίνω και τους εξηγώ τα πάντα, όπως για παράδειγμα γιατί παίρνω μαζί μου φακούς και φαγητό. Με βοηθούν στο πακετάρισμα. Πάντως, όλο αυτό τους βοηθά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και να κατανοήσουν λίγο καλύτερα τον κόσμο», δήλωσε.

Αυτές τις ημέρες, η Angelina βρίσκεται κοντά στους πλημμυροπαθείς του Πακιστάν, ενώ συναντήθηκε ακόμα και με τον πρωθυπουργό της χώρας στην προσπάθειά της να βοηθήσει.

«Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ από τους ανθρώπους εδώ και ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάτι για να βοηθήσω ώστε να δοθεί περισσότερη προσοχή στην κατάσταση», δήλωσε, προσθέτοντας πως δεν πρόκειται για ανθρωπιστική κρίση αλλά για οικονομική και κοινωνική καταστροφή.


Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα!

http://www.star.gr/index.php?ID=life_style&Rec_ID=59486

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου