Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

16/09/2010 Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση στον Ταύρο

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Mε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, στην πλατεία Μακεδονίας στον Ταύρο, ο υποψήφιος δήμαρχος, Άρης Κρεμμύδας, παρουσίασε τις θέσεις και τις προγραμματικές του δεσμεύσεις για τον Ταύρο, ως πυλώνα του νέου διευρυμένου Δήμου.


Με έμφαση διατύπωσε τον πολιτικό χαρακτήρα της δημοτικής κίνησης :" Η κίνηση μας "Πολίτες Μπροστά" είναι ένας συνδυασμός πολιτών από όλους τους πολιτικούς χώρους, προσανατολισμένος και αποφασισμένος να οδηγήσει το Δήμο μας σε δρόμους δημιουργικούς και με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες, τις προτεραιότητες, τα επιμέρους χαρακτηριστικά και τις ανάγκες και του Ταύρου και του Μοσχάτου. Τί δεν είναι η κίνηση "Με τους πολίτες Μπροστά ", σε αντίθεση με άλλους σχηματισμούς. Δεν κουβαλάμε κομματικές ταυτότητες για να υποστηρίξουμε την ύπαρξή μας, την προσφορά μας, το όραμά μας. Αρνούμαστε χρίσματα που πολώνουν, χρίσματα που υποτάσσουν, χρίσματα που μετατρέπουν τους Δήμους σε κομματικά προτεκτοράτα."

Ο Άρης Κρεμμύδας παρουσίασε με έξι στρατηγικές δεσμεύσεις το πρόγραμμά του συνδυασμού για τον Ταύρο, ενώ ξεκαθάρισε με απόλυτη σαφήνεια ότι τα Σφαγεία, το Οικόπεδο Πασά, το Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων είναι και θα παραμείνουν δημόσια αγαθά, θα εξελιχθούν σε πόλους πρασίνου, πολιτισμού και αναψυχής.

Ρητή υπήρξε και η δέσμευση του για τον Ελαιώνα ως πάρκο υψηλού πρασίνου, ενώ επισήμανε ότι στοίχημα για την επόμενη δημοτική αρχή είναι η προστασία και η κοινωνική στήριξη του πολίτη από την ακραία οικονομική επίθετικότητα. Με την Κάρτα Κοινωνικής Στήριξης, τα Κοινωνικά Φροντιστήρια, και την ίδρυση Γραφείου Απασχόλησης, ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε ένα στίγμα των προτάσεων τις οποίες επεξεργάζεται ο συνδυασμός.

Ο Άρης Κρεμμύδας, στο κλείσιμο του απηύθηνε κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις του Ταύρου: "Σας καλώ όλους. Εσάς τους νέους που σκόπιμα κάποιοι θέλουν να γυρίζετε την πλάτη σας το μέλλον. Εσάς τις γυναίκες που διαθέτε τη μέγιστη γνώση, αυτή της ζωής. Εσάς που οι συνεχείς ματαιώσεις οραμάτων και υποσχέσεων σας γεμίζει θλίψη και απογοήτευση. Εσάς που έχετε κατακτήσει τη σοφία, μέσα από μια δύσκολη ζωή. Εσάς που έχετε τη γνώση και τη βούληση για να αλλάξουμε τα πράγματα.

Εσάς που η προσφυγική σας καταγωγή ως τίτλος τιμής φωτίζει και τον τρόπο : για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ. Εσάς που δεν ανήκουμε στον ίδιο κομματικό χώρο, αλλά μπορέσαμε και χωρέσαμε στα ίδια όνειρα. Εσάς τους φίλους της αριστεράς, που σμιλευτήκαμε στα ίδια μετερίζια και που αναγνωρίζουμε ως πράξη τιμής και όχι ως πράξη συνθηκολόγησης, την κοινή δράση, το κοινό μέτωπο."

Τέλος ο Άρης Κρεμμύδας παρουσίασε τους μέχρι τώρα υποψηφίους του ψηφοδελτίου του, οι οποίοι έγιναν δεκτοί από τον κόσμο του Ταύρου με ενθουσιασμό.

http://politesmprosta.blogspot.com/2010/09/16092010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου