Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ
                                                                                              
                                                           16 Σεπτεμβρίου 2010

Φίλες  και φίλοι του Μοσχάτου και του Ταύρου,Λίγες εβδομάδες  πριν τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, οφείλουμε όλοι δημόσια, χωρίς  περιστροφές και υπονοούμενα, να πάρουμε θέση και αποφάσεις.
Πριν από λίγο καιρό δημόσια είχα δηλώσει ότι οι καθαρές θέσεις είναι προϋπόθεση για καθαρές σχέσεις.Αντιλαμβάνομαι το μερίδιο της κοινωνικής ευθύνης που μου αναλογεί ,σαν συμβολή σε θετικές και προοδευτικές  εξελίξεις στο Δήμο μας.
Ο νέος Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, που προέκυψε από την μεγάλη μεταρρύθμιση, απαιτεί κοινωνικές συναινέσεις – συμμαχίες και συνθέσεις.Μόνο το πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα που στηρίζει τον Καλλικράτη και την μεταρρύθμιση, είναι εγγύηση για την προοδευτική εξέλιξη στον νέο μας Δήμο.
Αυτές τις στιγμές τόσο ο κώδικας αξιών ο δικός μου αλλά πιστεύω ολόκληρης της προοδευτικής παράταξης που χρόνια υπηρετώ, δεν μου επιτρέπουν να ιεραρχήσω και να προτάξω ατομικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές.Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια που συμμετείχα στον Δήμο, έκανα πάντα το ίδιο.
Μέσα από την διαφορετικότητα και την κριτική μου, προσπαθούσα  πάντα για το καλό της πόλης.Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα.Η τωρινή μου στάση, είναι στάση ενότητας και νίκης. Είναι θετική συμβολή στην ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό της νέας δημοτικής εξουσίας. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ.Και γι’ αυτήν την στάση μου, θέλω να με κρίνουν οι πολίτες του νέου Δήμου μας.Πάνω απ’ όλα είναι ο τόπος μας, πάνω και πέρα από μας είναι τα παιδιά μας και οι νέες γενιές που έρχονται. 
Θέλω να καλέσω με την πιο βροντερή φωνή, όλους όσους αυτήν την περίοδο συμπορευτήκαμε και δώσαμε μαζί τη μάχη της ανανέωσης και της νέας αρχής, να συμβάλλουν ,με την ατομική τους στάση, στην δημιουργία του νέου πλειοψηφικού ρεύματος στην περιοχή μας. Να στηρίξουμε όλοι μαζί χωρίς αστερίσκους υπονοούμενα και υποσημειώσεις τον επί τόσα χρόνια συνεργάτη, ΑΝΤΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.
Εκτιμώ, ότι αν όλοι εμείς που πιστεύουμε στην ανανέωση ενώσουμε σήμερα τις δυνάμεις μας, τότε είναι βέβαιο ότι η νίκη των προοδευτικών δυνάμεων στον Δήμο μας, είναι σίγουρη.Το δίλλημα των εκλογών, δεν ήταν για μένα ποτέ δίλλημα προσώπων. Ήταν και είναι δίλλημα πολιτικών επιλογών.· Πιστεύουμε ή όχι στην μεταρρύθμιση του Καλλικράτη;·
Πιστεύουμε ή όχι στην ανανέωση της δημοτικής αρχής;· Είμαστε αποφασισμένοι ή όχι να συμβάλλουμε θετικά στην ενότητα, στην σύνθεση και στην νίκη;Αυτά είναι τα διλλήματα, και με βάση αυτά, κρίνεται ο καθένας από μας.Για όλους αυτούς τους λόγους, θα δώσω τη μάχη σαν απλός στρατιώτης μαζί με τον Αντρέα Ευθυμίου για την νέα αρχή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ 
Πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου