Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Άρης από… άλλο πλανήτη!
Άλλος είχε το όνομα και άλλος είχε τη χάρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές του εμφανίσεις, κοίταξε στα μάτια την κάτοχο του Europa League, Ατλέτικο Μαδρίτης, και πήρε μια παλικαρίσια νίκη με 1-0.

Ο Άρης μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και φάνηκε από το πρώτο λεπτό ότι είχε στόχο μονάχα τη νίκη με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να είναι άριστα προετοιμασμένος για τον αγώνα.

Οι παίκτες του Κούπερ χωρίς να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, δεν επέτρεψαν σε καμιά περίπτωση την Ατλέτικο να πλησιάσει με αξιώσεις τη μεγάλη περιοχή των «κίτρινων»ενώ οι ίδιοι προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους για την εστία της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0 και τους οπαδούς του Άρη (που είχαν κατακλύσει το γήπεδο) να τραγουδούν ασταμάτητα πιστεύοντας στη νίκη της ομάδας τους.

Όπως και έγινεστο 59ο λεπτό με τρομερό σουτ του Χαβίτο ο οποίος κεραυνοβόλησε την εστία της Ατλέτικο αφού έκανε κοντρόλ με το στήθος και σούταρε προτού η μπάλα χτυπήσει στο έδαφος.

Η συνέχεια ήταν κάθε άλλο παρά αναμενόμενη καθώς ενώ η λογική θα έλεγε ότι η Ατλέτικο θα έβγαινε μπροστά για να ισοφαρίσει, ήταν ο Άρης που κυνήγησε επίμονα το δεύτερο τέρμα, το οποίο παρ’ ολίγο να το πετύχει στο 82ο λεπτό όταν ο Κόκε έχασε μεγάλη ευκαιρία από καλή θέση.


Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Άρη αγκαλιασμένους να πανηγυρίζουν με τους οπαδούς μια παλικαρίσια νίκη που θα μετρήσει διπλά: τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

http://www.star.gr/index.php?ID=sports&Rec_ID=60387

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου