Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Γνωστό μοντέλο έπεσε θύμα ληστείας!


Ό,τι πιο πολύτιμο είχε έχασε παγκοσμίως γνωστό μοντέλο αφού ληστές της αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, διάσημο αντικείμενο-φετίχ!

Ο λόγος για την πιο «καυτή μασκότ» του Μουντιάλ, τη μελαχρινή καλλονή από την Παραγουάη Λαρίσα Ρικέλμε, η οποία έγινε θύμα επίθεσης από ληστές ενώ έκανε βόλτα στην Ιπανέμα του Ρίο ντε Τζανέιρο!

Οι αδίστακτοι ληστές έκλεψαν από την πανέμορφη Λαρίσα το διαβατήριο (όχι ότι το χρειάζεται, έχει γίνει αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο πλέον!), δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές αλλά και το διάσημο αντικείμενο-φετίχ της: το κινητό που το πανέμορφο μοντέλο έκρυβε επιμελώς στο στήθος ενώ παρακολουθούσε τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του!

Η Λαρίσα, βέβαια, μπορεί να ξαφνιάστηκε αλλά κάθε άλλο παρά έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια: έδειξε το φλογερό της ταμπεραμέντο βάζοντας τις φωνές μέχρι να φθάσει στο σημείο άνδρας της αστυνομίας!

Ο αστυνομικός μπορεί να ήρθε αλλά, δυστυχώς, οι κλέφτες είχαν γίνει ήδη άφαντοι. Η Λαρίσα, πάντως, έχοντας πλέον δουλειές με φούντες στην πατρίδα της, δεν πήγε να κάνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα καθώς κινδύνευε να χάσει την πτήση της προς Παραγουάη.
http://newmodelslook.blogspot.com/2010/07/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου