Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Το ΠΑΣΟΚ πρωτοπορεί στις δημοτικές εκλογές..



Αν σε κάτι βγάζουμε το καπέλο στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι είναι κόμμα τρομερά ευέλικτο που μπορεί να ξεφεύγει από δύσκολους ατραπούς και να έχει και την σφραγίδα του προοδευτικού από πάνω. Μπράβο.
Λοιπόν, όταν είδαν στο ΠΑΣΟΚ ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία να δοθούν χρίσματα τα οποία θα οδηγούσαν σε μεγάλες δυσαρέσκειες και σε πολλαπλές υποψηφιότητες οι οποίες  θα κατακερμάτιζαν την εκλογική δύναμη του ΠΑΣΟΚ στις τοπικές κοινωνίες, δεν δίστασαν να βάλουν μπροστά ένα άρθρο του καταστατικού, που το είχαν να υπάρχει για τέτοιες ώρες και προχωρούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε προκριματικές εκλογές στις....
τοπικές κοινωνίες, για την ανάδειξη υποψηφίων δημάρχων. Σιγά μην καθόταν να αναλωθεί και να φθαρεί ο Γιώργος Παπανδρέου, σε ένα παλαιοκομματικό παιχνίδι συμβιβασμών και ισορροπιών, κάνοντας τον τροχονόμο, μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων. Σημειώνουμε δε ότι παρόμοιο άρθρο έχουν στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και για προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη υποψηφίων βουλευτών.
Εμείς πιστοί στις ιδέες μας για άνοιγμα της δημοκρατίας στο λαό, μεταξύ αυτών και την προκριματική εκλογή βουλευτών και τοπικών αρχόντων, ιδέες που τις είχαμε πρώτοι διατυπώσει από το 1994 (βλ. βιβλίο με τίτλο "Το τέλος των πρωθυπουργών", αριστερά του blog), δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε το ΠΑΣΟΚ που πρώτο, για μια ακόμα φορά οδηγεί τις δημοκρατικές εξελίξεις στη χώρα μας.
Τις ιδέες μας αυτές, πέρα από το ανωτέρω βιβλίο, τις είχαμε υποβάλει κατ' επανάληψη μέσα από αυτό εδώ το blog κατά το παρελθόν, τόσο προς τη Νέα Δημοκρατία, όσο και προς το ΠΑΣΟΚ.
Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία δεν μας άκουσε.


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/08/blog-post_2615.html#ixzz0vLPm1CYK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου