Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Χωρίς Ριέρα στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Άλμπερτ Ριέρα θα ταξιδέψει αύριο το πρωί ο Ολυμπιακός για το Ισραήλ, ενόψει του επαναληπτικού (5/8) με την Μακάμπι Τελ Αβιβ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

O τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Έβαλντ Λίνεν έκρινε ότι ο Ισπανός άσος δεν είναι ακόμη στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα και έτσι αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Εν αντιθέσει με τον Ριέρα, ο Ντουντού θα βρίσκεται στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα ενσωματωθεί απευθείας στην αποστολή στο Ισραήλ,.

Αναλυτικά οι 21 «εκλεκτοί» του Λίνεν: Νικοπολίδης, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Ντουντού (θα ενσωματωθεί στην αποστολή στο Τελ Αβίβ), Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 10:30 για το Τελ Αβίβ.

Στα της σημερινής προπόνησης ο Κέβιν Μιραλάς ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και ο Βαλεριάνος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Οι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Μακάμπι, θα προπονηθούν αύριο στις 08:30 το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ενώ για την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη και η προπόνηση της Πέμπτης.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=161780&cid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου