Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Τελικός Ελληνικού Γκραν Πρι -Σήμερα στη Θήβα ο αγώνας με καλές συμμετοχές

Σήμερα Τετάρτη (4/8) πέφτει στο Δημοτικό Στάδιο Θηβών η «αυλαία» της εφετινής σειράς για το Ελληνικό Γκραν Πρι που έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ, με στόχο να παρέχονται περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.
Τον τελικό αγώνα της σειράς με την επωνυμία «Χρήστος Βουδούρης» διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας και ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και αναμένεται η συμμετοχή κορυφαίων πρωταθλητών μας.
Για τη σειρά έχουν προηγηθεί οι αγώνες της Έδεσσας («Αλεξάνδρεια»), της Καβάλας («Δαβιτζόγλεια») και του Άργους Ορεστικού. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα της Θήβας έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να πάρουν μέρος αρκετοί γνωστοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας.
Στα 100μ ανδρών έχουν δηλωθεί για να αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ευθύμης Στεργιούλης (ΑΟ Μεγάρων), Παναγιώτης Σαρρής (ΠΓΣ), Μανώλης Κουτσουκλάκης (ΑΟ Κύδων), Κώστας Βογιατζάκης, Θεόπιστος Μαυρίδης (ΜΕΑΣ Τρίτων) και Τάσος Φράγκος (Πίνδαρος Θήβας).
Ο Παντελής Μελαχροινούδης (ΠΓΣ), ο Γιώργος Οικονομίδης (Πανιώνιος), ο Γιάννης Ντόβολης (ΓΣ Ηρακλής) και ο Γιάννης Σταματελόπουλος (ΕΚΑ Δωδώνη) θα αγωνιστούν στα 400μ, ενώ στα 800μ θα πάρουν μέρος ο Ευθύμης Παπαδόπουλος (ΓΣ Ηλιούπολης) και ο Ανδρέας Δημητράκης (ΓΣ Γλυφάδας).
Ο Μιχάλης Γελασάκης (ΟΣΦΠ) και ο Μανώλης Μουστάκας (ΟΣΦΠ) θα τρέξουν στα 3.000μ, ενώ Θεόπιστος Μαυρίδης (ΜΕΑΑΣ Τρίτων) και Αλέξανδρος Θεοφανόφ (ΟΣΦΠ) θα αγωνιστούν στα 110μ εμπόδια. Στο μήκος θα πάρουν μέρος οι Γιώργος Τσάκωνας (ΟΣΦΠ), Σάββας Διακονικόλας (Υγεία Ρόδου) και Μιχάλης Μερτζανίδης (ΕΑΡ), στο ύψος ο Δημήτρης Χονδροκούκης (ΟΣΦΠ) και ο Χαράλαμπος Συντζάκης (ΑΣΕ Δούκα) και στον ακοντισμό οι Γιώργος Ηλτσιος (ΟΣΦΠ) και Κώστας Βερτούδος.
Στις γυναίκες, τώρα, θα μετάσχουν στα 100μ οι Μαρία Μπελιμπασάκη (Σητειακός ΑΟ), Θεοδοσία Νακοπούλου (Ερμής Σχηματαρίου) και Σοφία Κήτα (Ολυμπιάδα Κομοτηνής, στα 200μ η Ανδριάννα Φέρρα (ΟΣΦΠ) και στα 100μ εμπόδια η Ολυμπία Πετσούδη.
Η Χριστίνα Χαντζή (ΕΑΡ) θα τρέξει στα 400μ εμπόδια, μαζί με την Θεοδοσία Νακοπούλου (Ερμής Σχηματαρίου), στο μήκος οι Ευαγγελία Γαλένη (ΑΣ Αρης), Χάιδω Αλεξούλη (ΑΣ Πελασγός), Ελένη Καφούρου και στο ύψος η Σουλτάνα Παπασωτηρίου (ΜΕΑΣ Τρίτων), ενώ στο τριπλούν οι Ιωάννα Γραμματικοπούλου (ΟΣΦΠ), Κατερίνα Βέργου (ΓΣ Βόλου) και Ευαγγελία Γαλένη.
Στη σφαιροβολία θα πάρουν μέρος η Χρυσή Μωϋσίδου (ΠΑΟ) και η Ευαγγελία Σοφάνη (ΠΓΣ), στη δισκοβολία η Μάγδα Κομότογλου (ΠΑΟ), η Δώρα Καλπακίδου (ΟΣΦΠ), η Ευαγγελία Σοφάνη και στον ακοντισμό η Αγγελική Τσιολακούδη (ΕΑΡ).
Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν στον τελικό είναι:
Ανδρών : 100μ, 200μ, 400μ, 1500μ, 3000μ, 110μ εμπ., Μήκος, Υψος, Σφαιροβολία, Ακοντισμός.
Γυναικών: 100μ, 100μ, 1500μ, 100μ εμπ, Μήκος, Τριπλούν, Κοντώ, Σφαιροβολία, Δισκοβολία, Ακοντισμός.
Εκτός Βαθμολογίας του Γκραν Πρι θα διεξαχθούν τα 200μ (Γ), 400μ εμπ (Γ) και 800μ (Α).
Ώρα έναρξης 18:00 μ.μ.

http://thiva-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_5706.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου