Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δ. Κορυδαλλού : Μετά από έντεκα χρόνια 

κατασκευάζεται το Ειδικό σχολείο

Δικαιωμένοι νοιώθουν οι κάτοικοι και η δημοτική αρχήΚορυδαλλού, για τον αγώνα που έδιναν επί έντεκα συνεχόμενα χρόνια, με σκοπό την κατασκευή ενός ειδικού σχολείου στην περιοχή. 

Έντεκα χρόνια μετά τους σεισμούς του 1999, που άφησε χωρίς στέγη τον ευαίσθητο χώρο της ειδικής αγωγής, δημοπρατήθηκε το νέο κτίριο που πρόκειται να κατασκευαστεί από τον ΟΣΚ στην έκταση τηςοδού Σταματοπούλου. 

Στην ίδια έκταση πρόκειται να κατασκευαστεί ένα νέο Κλειστό Γυμναστήριο που θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της περιοχής και δημοπρατήθηκε πριν από λίγες μέρες επίσης από τον ΟΣΚ, αλλά και το νέο διδακτήριο του 8ου Γυμνασίου. 

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τετραετία 2007-2010 μπορεί να χαρακτηρισθεί ως τετραετία σχολικών υποδομών για την πόλη, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή τριών ακόμα σχολείων: του 8ου Νηπιαγωγείου, του 6ου- 8ου Δημοτικού καθώς και η νέα πτέρυγα του 9ου Δημοτικού. Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται και το 21ο Νηπιαγωγείο, ενώ το 2007 ολοκληρώθηκαν το 1ο και 2ο Λύκειο και το πρώην ΤΕΕ.


http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7460

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου