Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Σήμερα η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελική γενική πρόβα για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας χθες το μεσημέρι στο Αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας. Ο ήλιος έριξε τις αχτίδες του και όταν η Ολυμπιακή Φλόγα...



άναψε, το κοινό χειροκρότησε θερμά την ιερή αυτή στιγμή.

Η επίσημη τελετή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Σιγκαπούρη 2010» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 το πρωί και θα την παρακολουθήσουν πολλές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για το λόγο αυτό, από χθες βρίσκεται στην Ολυμπία και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Δρ Ζακ Ρογκ, ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Αηδόνης, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, ολυμπιακών κ.α.

Παρόντες θα είναι επίσης οι θρύλοι του παγκόσμιου αθλητισμού, οι Ολυμπιονίκες του άλματος επί κοντώ Γελένα Ισινμπάγιεβα και Σεργκέι Μπουμπκα, οι οποίοι είναι και επίσημοι πρεσβευτές των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων «Σιγκαπούρη 2010».

ΠΑΤΡΙΣ

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_9653.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου