Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Αναζητούν πέντε νεαρούς και μία κοπέλα


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στη λεωφόρο Κατεχάκη συζητήθηκε το ζήτημα συγκέντρωσης περαιτέρω στοιχείων για να επιβεβαιωθεί ή μη το σενάριο εμπλοκής στην οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» πέντε ατόμων ηλικίας 27-35...



ετών για ορισμένους από τους οποίους έχουν υπάρξει ενδείξεις εμπλοκής και στους «Πυρήνες της Φωτιάς»- η οποία έχει εμφανιστεί το 2008 και έχει προχωρήσει σε 160 εμπρηστικές και βομβιστικές επιθέσεις. Τα περισσότερα από αυτά τα πρόσωπα έχουν εξαφανιστεί και γίνεται νέα προσπάθεια εντοπισμού τους μετά τη δολοφονία του Γκιόλια.

Ανάμεσα στους υπόπτους είναι και μία κοπέλα για την οποία υπάρχουν μαρτυρίες ότι ήταν παρούσα στην πρώτη ένοπλη επίθεση της «Σέχτας Επαναστατών» στις 3 Φεβρουαρίου 2009 στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού. Ακόμη ερευνάται τυχόν σχέση της «Σέχτας» με ασύλληπτα μέλη της ομάδας των «ληστών με τα μαύρα» που προχώρησε σε σειρά επιδρομών σε τράπεζες την περίοδο 2002-2009. Ωστόσο αξιωματικοί διατύπωναν την άποψη ότι τα στοιχεία για τους υπόπτους είναι ασαφή και αίολα και δεν υπάρχει δυνατότητα τεκμηρίωσης της εμπλοκής τους από μαρτυρικές καταθέσεις ή από ευρήματα στις επιθέσεις.

tovima.gr
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_1547.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου