Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Διακοπή δρομολογίων Μοναστηράκι- Αττική έως το τέλος του έτους


Από τη Δευτέρα 26/7/2010 και μέχρι τέλος του έτους διακόπτεται η κυκλοφορία των συρμών του ΗΣΑΠ στο τμήμα ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΑΤΤΙΚΗ και η συγκοινωνία θα διεξάγεται στα τμήματα από Πειραιά μέχρι Μοναστηράκι και από Αττική μέχρι Κηφισιά...



Οπως διευκρινίζεται, οι κάτοχοι των ετησίων καρτών απεριορίστων διαδρομών αποκλειστικής χρήσης ΗΣΑΠ και μόνο για το τμήμα ΑΤΤΙΚΗ – ΣΤ. ΛΑΡΙΣΣΗΣ – ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το μετρό στις μετακινήσεις τους, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Εξάλλου, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουλίου, δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του Ηλεκτρικού στο τμήμα Ανω Πατήσια - Ν. Φάληρο εξαιτίας των έργων που εκτελούνται στις γραμμές.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα λειτουργήσει εκτάκτως Σάββατο και Κυριακή η λεωφορειακή γραμμή «Χ20», με τις ενδιάμεσες στάσεις της κοντά στους σταθμούς του ηλεκτρικού. Η αφετηρία της γραμμής θα είναι επί της Αγ. Λαύρας 92 μεταξύ των οδών Παρορίτη και Χαλκίδος στα Α. Πατήσια και το τέρμα της μπροστά από το σταθμό του Ν. Φαλήρου.

Η συχνότητα δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ, ενώ οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν και τις άλλες υπάρχουσες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8768.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου