Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε τι γράφουν τα Μπασκετικά site &blog για τον τελικό κυπέλλου Ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ που έγινε στο κλειστό του Μοσχάτου


ΦΑΙΝΑΛ-4 ΑΝΔΡΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το φάϊναλ-4 του Κυπέλλου ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ στο κατάμεστο  από κόσμο κλειστό του Μοσχάτου, που έγινε με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής Μοσχάτου Ταύρου. Πάρα πολύς κόσμος και τις δύο μέρες του τουρνουά, με πολλούς επίσημους επισκέπτες,  από την ΕΟΚ ΚΑΙ άλλες ενώσεις, σωματεία και οργανισμούς. Για μας στην Ελευθερία που το Μπάσκετ είναι η κύρια ασχολία του συλλόγου ήταν μια ευχάριστη στιγμή που τονώνει και την παρουσία της πόλης μας, στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.  Ελπίζουμε πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια σημαντικά γεγονότα, ως προσφορά του Δήμου μας και της  Δημοτικής αρχής. Επίσης γιατί όχι κάποια στιγμή και η δική μας ομάδα να είναι παρούσα αγωνιστικά σε μια τέτοια φάση.

περισσότερα στο
http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/02/4.html 

Κυπελλούχος ο Εθνικός 69-63 τον Μίλωνα


 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑΝΑ 
 
Ο Εθνικός ήταν ανώτερος από τον Μίλωνα στον  τελικό κυπέλου που έγινε στο κατάμεστο κλ. Μοσχάτου και νίκησε δίκαια 69-63 δείχνοντας χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία. Η απουσία του μεγάλου άτυχου του ημιτελικού  Θέμη Φωτόπουλου (τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο)   πριν το ματς προδίκαζε ότι ο Εθνικός δεν θα έχει τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά  στο κρίσιμο σημείο. Όμως η αλήθεια ήταν διαφορετική αφού  τόσο ο παίκτης που πήρε το Νο 10 του Θέμη στην φανέλα ντύθηκε …Φωτόπουλος και ήταν ο εξαιρετικός Σπύρος Παπαδόπουλος όσο και ο mvp της αναμέτρησης  Χρήστος Ανδρεδάκης ήταν συγκλονιστικοί .
περισσότερα στο



Κυπελλούχος ο Εθνικός!

Ο Εθνικός παρά την απουσία του Θέμη Φωτόπουλου κέρδισε στο κατάμεστο κλειστό του Μοσχάτου 69-63 τον Μίλωνα και κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ! O Εθνικός είχε πάρει το Kύπελλο και το 2009 στον Κορυδαλλό, ενώ πέρυσι και πρόπερσι ήταν φιναλίστ με Πορφύρα και Φάρο.
Δεκάλεπτα: 26-19, 38-34, 56-44, 69-63
ΕΘΝΙΚΟΣ (Λαρόζας , Γεωργάκης): Παπαδόπουλος 16(1), Καυκής 9, Καλής 4, Παπαδημητρίου 8(2) , Ανδρεαδάκης 14 (MVP), Φούκος, Βαμβακάρης 8, Καρυπίδης 4, Φραντζής  3(1), Χατζηκίδης , Τάγαρης Κ. 3, Τάγαρης Φ.
ΜΙΛΩΝ (Πανούλιας): Ρουσόπουλος 10(1), Καραχοτζίτης 11 (1), Μπίκας 3 (1), Μέντζος 6, Βουρλίτης 9, Βλαβιανός 11 (1), Αντωνόπουλος 3, Μπάλλας, Μούστα 5,  Παπαζαφειρόπουλος, Καραλής 5.


 περισσότερα στο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου