Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Α ΕΣΚΑΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ:Ασχημη εμφάνιση για την Ελευθερία Μοσχάτου και ήττα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης απο τον Ικαρο με 76-46(13-12,35-19,59-34,76-46)

Πολύ άσχημη εμφάνιση έκανε σήμερα η ομάδα μας  στο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης απέναντι στον Ίκαρο για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ.
Μόνο τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα "στάθηκε"   η Ελευθερία απέναντι στον δυνατό Ίκαρο  όπου και προηγήθηκε με 12-9 αλλά έπειτα υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του αντιπάλου.
Σημειωτέο ότι η ομάδα μας από το όγδο  μέχρι το δεκατοόγδο λεπτό δεν μπόρεσε να βάλει ούτε ένα πόντο με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει η αντίπαλη ομάδα.

Η συνήθης ομάδα φιλάθλων της Ελευθερίας που συμπαραστέκεται σε όλους  αγώνες της ομάδας μας και ειδικά στους εκτός έδρας
Για τον Ίκαρο αυτό που αξίζει να πούμε κατά την γνώμη μας πρόκειται για μία πλήρη ομάδα της κατηγορίας που μάλλον αδικείται βαθμολογικά μέχρι στιγμής και πιστεύουμε ότι μελλοντικά θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή την κατηγορία γιατί έχει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο παικτών που συνδυάζουν την εμπειρία και τον νεανικό ενθουσιασμό μαζί   και τους αξίζει κάτι καλύτερο.

 Για την ομάδα μας πρέπει να συνέλθει γρήγορα για να αντεπεξέλθει στους δύσκολους αγώνες που δίνει ειδικά με το Φάρο Κερατσινίου την επόμενη αγωνιστική στο κλειστό του Μοσχάτου αλλά και τον πρωτοπόρο Εθνικό που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο γήπεδο του Σαλπέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου