Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τουρνουά παλαιμάχων Πειραια(13ης αγωνιστική): Ο αγώνας Ατρομήτου Αθ.- Μοσχάτου αναβλήθηκε

Συνέχεια στο τουρνουά παλαιμάχων Πειραιά με την διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής.
Τα αποτελέσματα μπορείτε να δειτε παρακάτω:

Δραπετσώνα – Περαμαϊκός   2-0
Προοδευτική – Ηρακλής Ν. 3-2
Αιγάλεω- Αργοναύτης 3-1
Νέα Πέραμος – Δόξα Π. 6-2
Αίας Σαλ.- Ιωνικός   0-0
Ελλάς Π- Βύζας 3-3


Αναβλήθηκαν οι αγώνες Κερατσινίου- Πανελευσινιακού και Ατρομήτου Αθ.- Μοσχάτου.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
* Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ   - ΔΟΞΑ ΠΕΙΡ.       6-2
Οι Παλαίμαχοι της Νέας Περάμου, βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα με αποτέλεσμα η ισχυρά Δόξα Πειραιά να γνωρίσει βαριά ήττα με 6-2. Ο Φαχουρίδης με τον Πετρόπουλο πέτυχαν από 2 γκολ. Από ένα ο Μ. Καψής με τον Γρίβα(πέναλτι). Σκόρερ για την Δόξα ο Μήτσου και ο Πολυχρόνου με ισάριθμα πέναλτι.
Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ: Μιχάλαρος, Σουζουρτζής, Μπαμπάνης, Βάγιας, Μπαρκονίκος, Καψής, Γρίβας, Γραμματικός, Δρίζος, Φαχουρίδης, Πετρόπουλος ( Κριάδας, Αλεξανδρίδης, Σουράρι).
ΔΟΞΑ: Σταυρομήτρος, Ζώρζος, Κουρής, Ναϊδης, Μπάκας, Μίχας, Τσουκαλάς, Μήτσου, Λαζάρου, Παλαιολόγος, Μουτάφης ( Χουρμούζης, Πολυχρόνου, Ταραλίδης, Μαθιός, Κάππος, Αταμάνης).
* ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ   - ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ     2-0
Ήταν καλύτερη η Δραπετσώνα από το Πέραμα και δίκαιη η νίκη της με 2-0. Χάρις στα γκολ που σημείωσαν ο Φωτιάδης με τον Παπαγεωργίου.Να σημειωθεί ότι πέναλτι που χτύπησε ο Κ. Μπαζίνας , η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Γαβρίλης, Παπαδόπουλος, Πολυχρονιάδης, Κοτζαπαναγιώτης, Μπαζίνας Β&Κ, Τουλγέρογλου, Σαρρής, Λιανός, Φωτιάδης, Αυγετίδης, Σκλάβος, Μεταξωτός, Παπαγεωργίου, Σκαμάγκας).
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τσαγκάρης, Λαμπρινίδης, Δημόπουλος, Πατεράκης, Ιορδανίδης, Αντωνίου, Δακουτρός, Καρατζάκης, Πετρόπουλος Α&Ν, Μπάκας, Φούσκας, Κουτής, Γιαβρής Α&Γ, Μιχαλάτος, Διονυσόπουλος.
* ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ   -   ΗΡΑΚΛΗΣ   Ν.     3-2
Δυνατό παιχνίδι, συναρπαστικό   ανάμεσα στη Προοδευτική και τον Ηρακλή Νικαίας. Τελικά η ομάδα του Τάκη Καλούδη κέρδισε δύσκολα με 3-2. Ειχε για σκόρερ τους Ξανθόπουλο, Σιδηρόπουλο και Βογιατζή. Για τον Χέρκουλες τα γκολ πέτυχαν οι Κοτσιφάκος και Πασιόπουλος.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαχατούρας, Λιάκος, Ιωαννίδης, Βιδάλης, Χόρτσας, Ξανθόπουλος, Αταγιάν, Σιδηρόπουλος, Βογιατζής, Δελάκας, Χατζηδημητρίου, Τσάμπαζης, Άννης, Φουράκης, Καλούδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Πετράτος, Κούβαρης, Κοντός, Σαμπάνης, Πιτεράς, Θωμόγλου, Χατζηαλέξης, Σιαμέτης, Κοτσιφάκος, Πασιόπουλος, Φλέρης, Τσάμπασης, Γουναρόπουλος, Νερσεσιάν, Πλειώνης, Μαραγκός.
* ΕΛΛΑΣ   ΠΟΝΤ-   ΒΥΖΑΣ   3-3
Με άσχημες καιρικές συνθήκες   έπαιξαν   η Ελλάδα Ποντίων με τον Βύζαντα. Το ματς τελείωσε 3-3. Σκόρερ για την Ελλάδα ο Δεληγιαννίδης 2 και ο Ευθυμιάδης. Για την ομάδα των Μεγάρων ο Καλαϊτζής ο Δήμητσας και ο Κάμπαξης.
ΕΛΛΑΣ: Σωπιάδης, Κουγιουμτζίδης, Ναβροζίδης, Δεληγιαννίδης, Κεσκενίδης, Αλέξης, Διλγερίδης, Ευθυμιάδης, Φωτιάδης Χ&Ν, Ατματζίδης, Ξανθόπουλος, Συμεωνίδης, Σαββίδης.
ΒΥΖΑΣ: Κόκκαλης, Πανταζής, Μπάκας, Γιαννακάρης, Κουκούλης, Ζωγράφος, Χονδρόπουλος, Καλαϊτζής, Δήμητσας, Κάρμαν, Κουρής, Βούλγαρης, Βασίλαινας, Βιδάλης, Λουκάκης, Διπλάρας.


http://www.erasitexniko-podosfairo.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF%CE%B9/item/2603-13%CE%B7-%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%AC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου