Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

«Συγκυβέρνηση μόνο μέσω εκλογών»


Μπεγλίτης: Φοβάμαι ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλούν περισσότερο από ότι πρέπει

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η συγκυβέρνηση δεν μπορεί να επιβληθεί εκ των άνω αλλά μόνο εκ της λαϊκής εντολής.

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο υπουργός αναρωτιέται «δημοσίως αλλά και ιδιωτικώς αυξάνονται οι φωνές που μιλούν για την ανάγκη κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Θα αποτελούσε λύση;» και προσθέτει «Φοβάμαι ότι ορισμένα στελέχη μας μιλούν περισσότερο από όσο επιτρέπει η κρισιµότητα της κατάστασης, εγκλωβισμένα στην επικαιρότητα των σεναρίων». 

«Δεν αμφισβητώ την αγωνία τους, αλλά και δεν παραβλέπω επιρροές προσωπικών στρατηγικών. Δεν είμαι βέβαιος αν προτείνοντας διάφορα σχήματα επιδιώκουν τη σωτηρία της χώρας, της παράταξης ή την προσωπική τους επιβίωση» επισημαίνει ο υπουργός Άμυνας.

Παράλληλα, διαμηνύει στους απόστρατους ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ισχύει η λειτουργία των ενώσεών τους με βάση διάταγμα της χούντας. Και επαναλαμβάνει ότι κανείς δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τις αναγκαίες θυσίες, με αφορμή την κριτική που δέχεται για τις συνεχιζόμενες περικοπές στις αποδοχές των στρατιωτικών.
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/245470/suguvernisi-mono-meso-eklogon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου