Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Μαρία Τσαγκαράκη: «Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την τηλεόραση»

Η Μαρία Τσαγκαράκη ετοιμάζεται να κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2010 και Μις Κρήτη 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην πατρίδα της, την Κρήτη, και ήδη εργάζεται σε γνωστό πρακτορείο μοντέλων της Αθήνας. 


Η μελαχρινή καλλονή ρωτήθηκε σε συνέντευξή της αν θεωρεί πως αδικήθηκε στα καλλιστεία βγαίνοντας αναπληρωματική και όχι Σταρ Ελλάς, όπως υποστήριξαν πολλοί.«Δεν μπορώ να κρίνω τη γνώμη των άλλων και τις αποφάσεις. Ο καθένας έχει δικά του κριτήρια. Από αυτόν τον διαγωνισμό κρατάω μόνο τα καλά που μου προσέφερε. Ακόμα κι αν ισχύει αυτό που λένε, δεν θα το έκανα ποτέ θέμα », δήλωσε. Όσο για τη γνώμη της για την Άννα Πρέλεβιτς είπε στην Espresso της Κυριακής: «Είναι εντυπωσιακή κοπέλα. Και είμαι σίγουρη ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα τόσο στον χώρο της μόδας όσο και της τηλεόρασης». 


Εκείνη θέλει να ασχοληθεί με την παρουσίαση; «Θα με ενδιέφερε. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι δυνατόν έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα η κατάσταση, επειδή ο συγκεκριμένος χώρος περνάει μεγάλη κρίση».


http://www.gossip-tv.gr/story/142870/maria-tsagkarake-tha-me-endiephere-na-askholetho-me-ten-teleorase

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου