Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Αναχωρεί η Εθνική για Τιφλίδα.. Τους αντικαταστάτες των απόντων ψάχνει ο Σάντος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής επί ελληνικού εδάφους εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης την Τρίτη (20:00) με τη Γεωργία στην Τιφλίδα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στα προκριματικά του Euro 2012. Παρόντες στην προπόνηση που έγινε στον Άγιο Κοσμά, ο τραυματίας, Βασίλης Τοροσίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. 

Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν είναι άλλος από το... Χ2 που θα σφραγίσει την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Φερνάντο Σάντος, είναι αρκετά, αφού δεν θα έχει διάθεσή του, ούτε τους τιμωρημένους Α.Παπαδόπουλο, Ζαραδούκα και Σαμαρά. Έτσι, στην αρχική ενδεκάδα θα υπάρξουν τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Κροατία. Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που εξέτισε την τιμωρία του.

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του...

Στην προπόνηση, ο Σάντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά σίγουρα στο μυαλό του στριφογυρίζει ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Σαμαρά. Ο Πορτογάλος δοκίμασε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τόσο τον Παναγιώτη Κονέ, όσο και τον Γιώργο Φωτάκη. 

Ο τελευταίος, μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη, ανέλαβαν και την εκτέλεση των στημένων φάσεων, απέναντι στον Χιώτη. Αργότερα, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν «κορόιδο» ενώ αμέσως μετά έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Σάντος αναμένεται να παρατάξει στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας τους Βύντρα και Σπυρόπουλο αντίστοιχα. Στο κέντρο της άμυνας για μια θέση παλεύουν Κυριάκος Παπαδόπουλος και Στέλιος Μαλεζάς, μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Στα χαφ, Κατσουράνης, Καραγκούνης και εκτός απροόπτου, ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα συνθέσουν την τριάδα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκέκας, στα δεξιά ο Σαλπιγγίδης, ενώ στα αριστερά η θέση «παίζεται» ανάμεσα σε Κονέ και Φωτάκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σάντος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Σπυρόπουλο και τον Καραγκούνη. Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (10:00) με πτήση τσάρτσερ για την Τιφλίδα.

Newsroom ΔΟΛ
http://sports.in.gr/football/article/?aid=1231132346

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου