Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Άντεξε στην πίεση της Λίβερπουλ η Γιουνάιτεντ

Ο Τσικαρίτο Ερνάντες έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφαρίζοντας στο 81' με κεφαλιά τη Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ Ρόουντ”. Ο Τζέραρντ που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος βασικός πέτυχε με εκτέλεση φάουλ στο 68' το γκολ της Λίβερπουλ, με το οποίο οι “κόκκινοι” έφτασαν τα 1200 τέρματα στο πρωτάθλημα. Επίσης ήταν το πρώτο γκολ του Τζέραρντ κατά της Γιουνάιτεντ μετά από 10 χρόνια.




Ο Φέργκιουσον αιφνιδίασε αφήνοντας εκτός ενδεκάδας βασικούς παίκτες όπως οι Ρούνει, Νάνι, Ερνάντες, Αντερσον. Οι τρεις πρώτοι ήταν οι αλλαγές του στο τελευταίο 20λεπτο όταν το ματς απέκτησε καλύτερο ρυθμό. Η Λίβερπουλ μετά το προβάδισμα είχε τον έλεγχο, δέχτηκε από αδράνεια της άμυνας την ισοφάριση και ξύπνησε στα τελευταία λεπτά όταν έχασε 4 μεγάλες ευκαιρίες με Κάουτ, Ντάουνινγκ, Σκρτελ και Χέντερσον για να πετύχει το νικητήριο γκολ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Κέλι, Ενρίκε, Κάραγκερ, Σκρτελ Λούκας (57’ Χέντερσον), Άνταμ, Τζέραρντ, Ντάουνινγκ, Κάουτ, Σουάρες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Τζόουνς (76’ Ερνάντες), Φλέτσερ, Γκιγκς, Παρκ (69’ Ρούνεϊ), Γιανγκ (69’ Νάνι), Γουέλμπεκ



http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=318558



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου