Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ραγκούσης: Όποιος θέλει εκλογές σπρώχνει τη χώρα στο γκρεμό


Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούσης 


«‘Οποιος οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές είναι σαν της δίνει την τελευταία σπρωξιά στο γκρεμό», δηλώνει υπενθυμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2013. Δεν απαντά ευθέως στο ερώτημα αν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αλλά υπογραμμίζει πως η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει ότι στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Προσθέτει πως «αξίζει τιμή σε όλους τους βουλευτές που αποτελούν την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει δυσκολότερη περίοδος στη σύγχρονη ιστορία για να είσαι μέλος της Βουλής όπως και μέλος της κυβέρνησης».

Επιτίθεται στη συνέντευξή του στην Real News στον Α. Σαμαρά και τη ΝΔ για τη στάση τους λέγοντας πως « Ο κ. Σαμαράς βάζει το προσωπικό και μικροκομματικό του συμφέρον πάνω από το εθνικό. Την ώρα της πυρκαγιάς είναι αδιανόητο να προτείνει συναίνεση ο πυροσβέστης και να την αρνείται ο εμπρηστής».

Τονίζει ότι ο αναδρομικός έλεγχος των οικονομικών των κομμάτων και του πόθεν έσχες που θα ψηφιστεί με νέο νόμο θα αφορά « όλα τα κόμματα που ιδρύθηκαν και εκπροσωπήθηκαν στη μεταπολίτευση ακόμα και αν σήμερα δεν υπάρχουν».

Διαβεβαιώνει ότι ο στενός δημόσιος τομέας θα μειωθεί κατά 150.000 υπαλλήλους τα επόμενα τρία χρόνια χωρίς απολύσεις και υπενθυμίζει πως από το 2009 μισθοδοτούνται ήδη 130.000 λιγότεροι υπάλληλοι.



http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου