Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

«Να είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς»


Ο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση

Ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι χαρακτήρισε τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό τον Ολυμπιακό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ ελπίζει πως ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ο τελευταίος της χρονιάς.

«Είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι με τη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Έχουμε μπροστά μας τον τέταρτο τελικό στο γήπεδό μας και με πλεονέκτημα 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά στον δικό μας κόσμο, που πολύ πιθανό –και ελπίζουμε- να είναι ο τελευταίος της χρονιάς. 

Θέλουμε ο κόσμος να έρθει εδώ, στο ΟΑΚΑ, να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να μας βοηθήσει. Χωρίς αμφιβολία τους χρειαζόμαστε κοντά μας και ξέρουμε ότι θα είναι κοντά μας όπως σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε όλη η Ευρώπη να δει ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες και ελπίζω στο τέλος να γιορτάσουμε και τον τίτλο. Δεν είναι κάτι εύκολο. Κανένας αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν εύκολος φέτος. Ούτε για εμάς, ούτε γι’ αυτούς. Οπότε περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. 

Είναι όμως κάτι που μας αρέσει, γιατί αυτή η σημαντική αναμέτρηση γίνεται εδώ, στο ΟΑΚΑ. Αν πριν την έναρξη της χρονιάς, κάποιος μας έλεγε ότι στις 5 Ιουνίου θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, έχοντας ήδη 2-1 σε βάρος του Ολυμπιακού, έχοντας ήδη ένα μήνα νωρίτερα κατακτήσει τον τίτλο της Ευρωλίγκας, θα απαντούσαμε ότι θα ήταν εκπληκτικό. Αυτό βιώνουμε λοιπόν τώρα. Πρέπει να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας, όπως και ο κόσμος μας. Είμαστε σε μια ιδανική κατάσταση και πρέπει να το καταλάβουμε, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή να φέρουμε σε πέρας αύριο», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης είπε: «Απέχουμε μία νίκη από τον τίτλο. Βρισκόμαστε στο 2-1 και στον τέταρτο τελικό παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο σπίτι μας. Γνωρίζουμε όμως ότι δεν θα είναι κάτι εύκολο. Αντίθετα, περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Δεν ξεχνάμε ότι μας έχει νικήσει στο ΟΑΚΑ φέτος. Είναι απαραίτητο να μείνουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η κάθε λεπτομέρεια θα μετρήσει. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ξέρουμε ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης. Αυτό που θα θέλαμε είναι να δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα, όπως ξέρει να κάνει, χωρίς όμως έκτροπα που μπορεί να κοστίσουν και τελικά να βγάλουν εμάς εκτός ρυθμού».

Πηγή: /sport-fm.gr
http://www.newsbeast.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου