Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πρώτη με ρεκόρ η Βλάσιτς


Η Μπλάνκα Βλάσιτς πρωταγωνίστησε στο μίτινγκ της σειράς «World Challenge» της IAAF που διεξήχθη στην πρωτεύουσα του Μαρόκο, Ραμπάτ, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο.

Η πρωταθλήτρια του ύψους από την Κροατία και κορυφαία αθλήτρια του στίβου για το 2010 είχε καλύτερο άλμα στα 1.97μ με την πρώτη της προσπάθεια, που είναι επίσης ρεκόρ αγώνων, ενώ απέτυχε να περάσει τα 2μ. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Μέλανι Μέλφορ με 1.95μ και στην τρίτη η Άννα Τσιτσέροβα με το ίδιο ύψος.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη. Χαίρομαι μόνο που κέρδισα, αλλά δεν ήταν στα 2μ. Υποθέτω ότι δεν είμαι ακόμη έτοιμη γι’ αυτό το ύψος», σχολίασε μετά το τέλος των προσπαθειών της η Βλάσιτς, η οποία εστίασε στο γεγονός ότι έχασε τη σεζόν του κλειστού στίβου.

Στα άλλα αγωνίσματα ξεχώρισε η Βάνια Σταμπόλοβα η οποία  επικράτησε στα 400μ με εμπόδιο με 53.68, βελτιώνοντας το προσωπικό της ρεκός με 53.82, χρόνος που είχε σημειώσει πέρυσι στο Ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης. Στο ακόντιο η Ισπανίδα Μερσέντες Τσίλα νίκησε με ρεκόρ αγώνων και επίδοση στα 63.77μ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Τσέχα, Γιαρμίλα Κλιμέσοβα με 60.41μ.

http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου