Τρίτη 26 Απριλίου 2011

«Αρχίζουμε από το μηδέν»

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σειρά των τελικών της Α1 βόλεϊ με τον Ηρακλή ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» είναι πανέτοιμοι για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Παπάζογλου μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, έδωσε προβάδισμα στον «Γηραιό» λόγω εμπειρίας αλλά εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του.


«Τις είκοσι ημέρες που μεσολάβησαν δουλέψαμε πολύ και καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς. Θα είναι μία σειρά με αμφίρροπους αγώνες. Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει προβάδισμα. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε καλά δεν έχουμε πρόβλημα απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο Ηρακλής έχει ένα μικρό προβάδισμα όχι λόγω έδρας αλλά λόγω εμπειρίας», τόνισε.


Ο Ανδρέας Φράγκος υποστήριξε πως η σειρά των αγώνων που θα ακολουθήσουν δεν έχουν καμία σχέση με το τι συνέβη στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό Κυπέλλου.


«Σε μία σειρά τελικών αγώνων δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Εμείς θα πρέπει να υπερβάλουμε για ακόμη μία φορά καθώς για να πάρουμε τον τίτλο πρέπει να σπάσουμε την έδρα του Ηρακλή και φυσικά να διαφυλάξουμε τη δική μας. Το γεγονός ότι νικήσαμε τον Ηρακλή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δεν λέει απολύτως τίποτα. Ξεκινάμε από το μηδέν και πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο της σειράς», τόνισε.

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου