Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σαν… βασίλισσες στο Καραϊσκάκη

Οι Χαντάβα, Κυριακίδου και Γιακουμή, μιλούν στο gazzetta.gr για την πρωτόγνωρη όπως την χαρακτηρίζουν, εμπειρία της φιέστας στο Καραϊσκάκη και εύχονται να ζήσουν και στο μέλλον ανάλογες στιγμές.
Πέρσι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, οι παίκτριες του Παναθηναϊκού έζησαν την απόλυτη αποθέωση για την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» που είχε γεμίσει το γήπεδο, τις έκανε να νιώσουν βασίλισσες και η εμπειρία τους αυτή, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους. Φέτος σειρά για να ζήσουν απίστευτες στιγμές και να νιώσουν αυτές βασίλισσες πήραν τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Οι παίκτριες του Γιάννη Νικολάκη βρέθηκαν στην χθεσινή φιέστα των «ερυθρολεύκων» στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και αποθεώθηκαν με την σειρά τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Της πρώτης κούπας στην ιστορία του τμήματος. Το gazzetta.gr μίλησε με τις Ευαγγελία Χαντάβα, Εύη Κυριακίδου και Δήμητρα Γιακουμή, οι οποίες δεν μπορούσαν ακόμα και τώρα να πιστέψουν τα όσα έζησαν. Χαρακτήρισαν την εμπειρία αυτή συγκλονιστική και πρωτόγνωρη, ενώ ευχήθηκαν να ζήσουν ανάλογες στιγμές και στο μέλλον.



περισσότερα http://www.gazzetta.gr/volley/volleyball-a1-women/item/1054710700-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου