Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Βολεϊμπολίστες Ολυμπιακού: Στέλνουμε κραυγή αγωνίας

Η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους παίκτες να είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. Έτσι, οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου, στέλνοντας αγωνιώδες κάλεσμα στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Σωκράτη Κόκκαλη και αδελφούς Αγγελόπουλους ώστε να βοηθήσουν την ομάδα.
"Ζητάμε άμεση ενίσχυση από όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό. Δίνουμε τα πάντα αλλά δεν έχουμε λάβει τίποτα πίσω. Τα προβλήματα γιγαντώνονται συνέχεια. Μέχρι στιγμής σε ορισμένους παίκτες έχουν καταβληθεί μόνο το 10% των συμβολαίων τους για φέτος. Εμείς δείξαμε κατανόηση και δεχτήκαμε να παίξουμε όλα τα ματς αλλά πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης. Είναι αδικαιολόγητο να κάνουμε προπόνηση στο κρύο αφού πλέον τα καλοριφέρ δεν λειτουργούν στο Κλειστό. Κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό ενώ πολλοί από τους αθλητές δέχονται εξώσεις από τα σπίτια τους και σε πολλούς έχει κοπεί το νερό και το ρεύμα. Ζητάμε από τους κύριους Μαρινάκη, Κόκκαλη, Αγγελόπουλους και τους λοιπούς επιφανείς Ολυμπιακούς να βοηθήσουν. Στέλνουμε κραυγή αγωνίας. Μην μας αγνοείται γιατί δεν το αξίζουμε".

Ο νεαρός λίμπερο της ομάδας, Παύλος Κουζούνης, αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να απέχουν οι παίκτες ακόμα και στους τελικούς με τον Ηρακλή: "Δεν αποκλείεται να κάνουμε αποχή από τους αγώνες πρωταθλήματος αλλά τώρα δεν συζητάμε το ενδεχόμενο. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας αποκλειστικά στους αγώνες με τον Ηρακλή αλλά πραγματικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα". 


http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου