Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΕΜΑΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Τον τρόμο έσπειρε ένας επιβάτης λεωφορείου, το οποίο εκινείτο στην οδό Αχαρνών πριν λίγη ώρα...
Ξαφνικά, ο άγνωστος πυροβόλησε, σπάζοντας ένα από τα τζάμια του γεμάτου επιβάτες λεωφορείου.Ευτυχώς, από τον πυροβολισμό και τη θραύση του κρυστάλλου δεν τραυματίστηκε κανείς.Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας πιθανότατα είχε κρυμμένο το όπλο, το οποίο και εκπυρσοκρότησε. Μετά το περιστατικό, ο άγνωστος κατέβηκε από το λεωφορείο και έφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.
ΑΗΔΟΝΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ


Πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, χτύπησε το τηλέφωνο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρ. Αηδόνη. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Χ. Παμπούκης. Του ανακοινώθηκε ότι αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης της Γκερέκου. Ο Γερουλάνος θα κρατήσει τις αρμοδιότητες του Πολιτισμού και ο Αηδόνης θα ορκιστεί ως υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητες τον Αθλητισμό... Eνδεχομένως η ανακοίνωση να επισπευσθεί και να γίνει απόψε...
fimotro.blogspot.com 

http://kaptenkouk.blogspot.com/2010/05/blog-post_252.html
ΓΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Είναι κοινό μυστικό στο ΠΑΣΟΚ ότι ο Παπανδρέου, με τη παραίτηση της Γκερέκου, βρήκε την ευκαιρία για να φτιάξει το υφυπουργείο αθλητισμού που το είχε καταργήσει. Ο επόμενος υφυπουργός θα έχει αρμοδιότητες αντίστοιχες μ' αυτές που είχαν ο...



...Γ.Ιωαννίδης και ο Γ.Ορφανός.

Πάντως επικρατέστερος είναι ο γυμναστής, Χρήστος Αηδόνης που έχει σχέση με τον τομέα αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.


http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_9217.html
ΣΙΡΙΑΛ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ -ΝΕΑ "ΤΡΙΠΛΑ" ΜΟΣΧΑΣ!

«Ναι» στην παράλληλη λειτουργία των πετρελαιαγωγών Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και του ανταγωνιστικού του, τουρκικών συμφερόντων, Σαμψούντα –Τσειχάν, είναι η άποψη που μετέφεραν προ ημερών σε δημοσιογράφους στελέχη της διεθνούς εταιρείας που έχει αναλάβει την προώθηση του πρώτου εκ των δύο έργων.
Είχαν προηγηθεί λίγες ημέρες πριν, οι δηλώσεις του Ρώσου υπ. Ενέργειας Σερκέϊ Σμάτκο, ο οποίος έκανε λόγο για συνδιαχείριση των δύο έργων, εξέλιξη που προφανώς και δεν εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα αφού μειώνει τη διεθνή σημασία του ελληνο-βουλγαρικού αγωγού για την παράκαμψη των Στενών του Βοσπόρου.
Οι παλινωδίες της Σόφιας
Το κακό για την Ελλάδα είναι ότι ο Ρώσος αξιωματούχος δεν έχει άδικο. Το σίριαλ του Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης κρατάει από τη δεκαετία του ’90 και αντί το κουβάρι να ξεμπλέκεται, όσο παίρνουν τα χρόνια, μπερδεύεται περισσότερο. Μετά από τις αλλεπάλληλες παλινωδίες της βουλγαρικής κυβέρνησης η οποία συμμετέχει στον

πετρελαιαγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, η Ρωσία εξασφάλισε την στήριξη της Τουρκίας, για την προώθηση ενός άλλου πετρελαιαγωγού, από τη Σαμσούντα της Μαύρης Θάλασσας, στο Τσεϊχάν της νότιας Τουρκίας, για την εξαγωγή των ρώσικων και όχι μόνο πετρελαίων από τη Μαύρη Θάλασσα, με παράκαμψη του Βοσπόρου. Πρόκειται για αγωγό με μήκος διπλάσιο από τον Ελληνο-Βουλγαρικό και κόστος υπερδιπλάσιο, λόγω της διέλευσής του από μεγάλα υψόμετρα. Αλλά η ρωσική πλευρά προτιμά να συνεργαστεί με την Άγκυρα, αφού στον ελληνο-βουλγαρικό αγωγό οι εμπλεκόμενες χώρες και ιδίως η Βουλγαρία, δεν δείχνουν ιδιαίτερα πρόθυμες να στηρίξουν το έργο…
Πιέζει η Μόσχα τη Σόφια…
Υπό αυτές τις συνθήκες, η δήλωση Σμάτκο, εκτιμάται ότι έχει τη μορφή πίεσης προς την κυβέρνηση της Βουλγαρίας, ώστε να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό τη θέση της απέναντι στο έργο. Με επιχείρημα τα περιβαλλοντικά θέματα, η Σόφια έχει παγώσει την προώθηση του έργου στο βουλγαρικό του σκέλος, αναμένοντας την ολοκλήρωση των περιβαλλοντικών μελετών. Επιπλέον, δεν δέχεται να καταβάλλει τις οικονομικές της υποχρεώσεις στην κοινοπρακτική εταιρεία του αγωγού, ύψους περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που έχει… εκνευρίσει τους άλλους δύο εταίρους, δηλαδή Μόσχα και Αθήνα.
Μεταφορά στη Μεσόγειο 150 τόνων πετρελαίου!
Αλλά σε κάθε περίπτωση και πέραν των παραπάνω, είναι πολύ πιθανό να χρειασθεί να γίνουν και τα δύο έργα. Κι αυτό καθώς εκτιμάται ότι οι ποσότητες του πετρελαίου που θα καταλήγουν στη Μαύρη Θάλασσα θα αυξηθούν κατά περίπου 50 εκατομμύρια τόνους με την αναβάθμιση του αγωγού CPC από το Καζακστάν (Τεγκίζ). Ταυτόχρονα η Άγκυρα εξετάζει να κάνει πολύ πιο αυστηρούς τους όρους διέλευσης των τάνκερς από το Βόσπορο, για λόγους ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης, φτάνοντας μέχρι και στην πλήρη απαγόρευση μεταφοράς αργού.
Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να μεταφέρονται στη Μεσόγειο περίπου 150 εκατομμύρια τόνοι πετρελαίου (πέρυσι 105 εκατομμύρια) προέλευσης Ρωσίας και Καζακστάν, με παράκαμψη των Στενών, δηλαδή μέσω αγωγών. Η ποσότητα αυτή είναι ικανή να γεμίσει και τους δύο αγωγούς.
Τι κάνει η ελληνική πλευρά
Από την πλευρά της η Αθήνα, προχωρά αν και με αργούς ρυθμούς, τα συμφωνημένα. Δηλαδή από το Δεκέμβριο έχει κατατεθεί στο υπ. Περιβάλλοντος η προκαταταρκτική περιβαλλοντική μελέτη, ενώ είναι έτοιμο και το νομοσχέδιο για τις απαλλοτριώσεις στη διαδρομή του αγωγού.
Αντιδράσεις από περιβαλλοντικές οργανώσεις
Στο μεταξύ περιβαλλοντικές οργανώσεις του Ν. Έβρου αντιτίθενται πλήρως στον αγωγό, με επιχείρημα την υποβάθμιση της περιοχής. Το αντεπιχείρημα της εταιρείας του έργου είναι ότι αυτό θα καλύπτει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές προστασίας του θαλάσσιου και του χερσαίου περιβάλλοντος. Πηγή της εταιρείας προσθέτει μάλιστα ότι σήμερα στο λιμάνι καταπλέουν εμπορικά πλοία, χωρίς κανένα έλεγχο για τη διαχείριση του έρματος, ενώ και ο Έβρος έχει προβλήματα μόλυνσης από Τουρκία και Βουλγαρία.
Γιώργος Φιντικάκης

http://toklisma.blogspot.com/2010/05/blog-post_103.html
ANTE ΓΕΙΑ....


Του Διονύση Καμένου από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...














http://nonews-news.blogspot.com/2010/05/blog-post_2117.html
ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Η παραίτηση της υφυπουργού Πολιτισμού Αντζελας Γκερέκου φουντώνει τα σενάρια ανασχηματισμού (τα οποία επί της ουσίας δεν "κόπασαν" ποτέ). Αν ο πρωθυπουργός, ο οποίος έκανε δεκτή την παραίτηση με το που πάτησε το πόδι του στην Ισπανία όπου βρίσκεται, δεν προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση της κυρίας Γκερέκου το ξαναμοίρασμα της τράπουλας στα υπουργεία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Συνεργάτες του πρωθυπουργού διαβλέπουν πίσω από την αποφυγή άμεσης αντικατάστασης της κυρίας Γκερέκου σκέψεις για ανασχηματισμό της κυβέρνησης αν όχι από την ερχόμενη εβδομάδα, τότε μέσα στον Ιούνιο.
Τη φημολογία ενισχύει και η δημοσιοποίηση της νέας «βαθμολογίας» του αντιπροέδρου κ. Πάγκαλου, όπου έχουν διαπιστωθεί καθυστερήσεις σε συγκεκριμένους τομείς της κυβέρνησης.
Στη σκιά της παραίτησης Γκερέκου ο πρωθυπουργός συμμετέχει στην 6η Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. και χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής. Το βράδυ της Δευτέρας συμμετείχε σε δείπνο που παρέθεσε ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος. Οι εργασίες της συνόδου ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης και το αντικείμενο είναι κυρίως οι κλιματολογικές αλλαγές και τα περιθώρια εμπορικών συμφωνιών μεταξύ ΕΕ και Λατινικής Αμερικής καθώς και η απελευθέρωση του εμπορίου. Αρκετές είναι οι συμμετοχές πολιτικών ηγετών από τις δύο άκρες του Ατλαντικού στη Σύνοδο ωστόσο υπάρχουν και ηχηρές απουσίες όπως αυτές του Νικολά Σαρκοζί και του Ούγκο Τσάβες
Η σύνοδος τελειώνει το βράδυ της Τρίτης οπότε και ο πρωθυπουργός επιστρέφει Αθήνα και στη συνέχεια μεταβαίνει στον Λίβανο, όπου πρόθεσή της ελληνικής αποστολής είναι να συνάψει σειρά εμπορικών συμφωνιών δεδομένης της παραδοσιακά άριστης σχέσης που έχει με τον αραβικό κόσμο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://kaptenkouk.blogspot.com/2010/05/blog-post_1350.html
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΙΟ "ΣΕΧΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ 2009"

«Teenage Dream» θα λέγεται το νέο άλμπουμ της Katy Perry και διάδοχος του «One Of The Boys», το οποίο αναμένεται στα δισκοπωλεία στα τέλη του Αυγούστου. Σύμφωνα με την ίδια, ο δίσκος είναι επηρεασμένος από τους δίσκους των ABBA και των Cardigans. Αυτές τις μέρες έκανε πρεμιέρα στα ραδιόφωνα αλλά και το itunes το πρώτο single με τίτλο «California Girls», ένα κομμάτι στο οποίο συμμετέχει και ο Snoop Dog και που επηρεάστηκε τα μάλα απ’ τον Jay-Z. «Πρόσεξα πως ο κόσμος άκουγε το «Empire State Of Mind» και το απολάμβανε. Δεν είμαι όμως από τη Νέα Υόρκη, είμαι από την Καλιφόρνια και θεώρησα πως πρέπει να υπάρξει μία απάντηση», τόνισε.



http://thenewsbus.blogspot.com/2010/05/2009.html
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Αυτό που έπαθε ο πρόεδρος της Ουκρανίας ο Viktor Yanukovych απλά δεν υπάρχει. Απο τη μια βλέπεις οτι καταθέτει στεφάνι και οτι ειναι κάτι πολύ στενάχωρο. Απο την άλλη ομως γίνεται αυτό και τους φέρνει όλους προ εκπλήξεως

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ



http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8080.html
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ



http://zimotirio.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html
ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ; 


Στη Δέσποινα Βανδή τους είδαμε τελευταία το ίδιο αγαπημένους, το ίδιο ερωτευμένους, το ίδιο γούτσου γούτσου!
Χεράκι χεράκι, αγκαλιές, φιλιά και δεν συμμαζεύεται.
Τα τελευταία νέα που σας έχουμε από τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη είναι ότι θέλουν πολύ να κάνουν δεύτερο παιδί, αλλά σχεδιάζουν και να παντρευτούν πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πήρε το μάτι μας κι ένα μονόπετρο, αλλά ο Σάκης και η Κάτια ξέρουν πολύ καλά πως να χορέψουν το χορό του Ησαΐα χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς!
pasarella




http://i-diadromi.blogspot.com/2010/05/blog-post_7759.html

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ

Μόνο στην Τουρκία γίνονται αυτά!!!
η απόλυτη ξευτίλα για τους οπαδούς της fenerbahce.
Όταν το κατάλαβαν έκαψαν το γήπεδο !!!





http://griniarogatos.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

"Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην...




...υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η Κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της."




http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1557.html

Η 17χρονη Όλγα Miss Internet Face


Η ΄Ολγα Μαστρογιαννάκου από το Πέραμα είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Miss Internet Face, του μεγάλου  διαδικτυακού διαγωνισμού ομορφιάς που έγινε στο ξενοδοχείο  Meliá Αθήνας.

Η Όλγα βγήκε πρώτη τόσο στην ψηφοφορία μέσω internet που κράτησε 2 μήνες και ψήφισαν 9.500 άτομα από 49 χώρες και 193 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία, από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία, από την Κύπρο, από την Γερμανία, την.. Ινδονησία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ρωσία, το… Ιράν, και άλλες χώρες σε ΟΛΟ τον κόσμο.

Η επιτροπή δικαίωσε την ψηφοφορία των χρηστών του internet  αφού και η δεύτερη Χρύσα Πουρσανίδου από την Θεσσαλονίκη, αλλά και η τρίτη νικήτρια  Παολα Μπούλοβα από την Τσεχία.

Την στέψη της πρώτης νικήτριας έκαναν η Ειρήνη Βλαβιανού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss Europe Face και η Ελένη Φιλίνη.

περισσότερα:http://allaboutgreekbeauty.blogspot.com/2010/05/17-miss-internet-face-miss-internet.html

 

ΣΚΑΛΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΣ USA 2010


ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΆΡΧΙΣΑΝ

Ακόμα δε βγήκε η κοπέλα Miss Usa 2010 και άρχισαν τα σκάνδαλα. Οπως φαίνεται λοιπόν η καλή μας η Rima Fakih εχει ένα κάπως "σέξυ" παρελθόν με συμμετοχές σε διαγωνισμούς για χορό σε μπάρα αλλά και όπως λένε δημοσιεύματα διαγωνισμό στριπτιζ









http://troktiko.blogspot.com/2010/05/miss-usa-2010.html

Από εδώ θα μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι τη βραδιά της Eurovision

 Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά της Eurovision στο Όσλο. Οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε οι δημοσιογράφοι που θα ταξιδέψουν από διάφορες χώρες της Ευρώπης για να καλύψουν το διαγωνισμό να έχουν όλες τις ανέσεις. Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε μια γεύση για το πώς είναι οι εγκαταστάσεις του press room στο «Telenor Arena».

 

 http://www.gossip-tv.gr/story/38902/apo-edo-tha-metadidoun-oi-demosiographoi-te-bradia-tes-eurovision

Ανακοίνωση πριν από λίγο του Τόλη Βοσκόπουλου για τα 5,5 εκατομμύρια: Στόχος είναι η σύζυγός μου


 Η ανακοίνωση του Τόλη Βοσκόπουλου

Σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε δήθεν «φορολογική μου ασυλία», έχει εμένα ως εμφανή στόχο αλλά ουσιαστικώς άλλον πλήττει. Γι’ αυτό, εκτός από την ύποπτη για τη σκοπιμότητά της επισήμανση, ότι υποβάλλω δήλωση μαζί με τη σύζυγό μου την ιδιότητα της οποίας παραθέτει, στο δημοσίευμα περιέχονται ανακρίβειες κρίσιμης σημασίας.

Επισημαίνω χαρακτηριστικά:

Η φορολογική υποχρέωση, η οποία εκκρεμεί ακόμη στα δικαστήρια, γεννήθηκε σε χρόνο κατά τον οποίο δεν γνώριζα καν τη σημερινή σύζυγό μου και δεν σχετίζεται ούτε κατ’ ελάχιστον με την ίδια. Άλλη ήταν τότε η συζυγική μου σχέση.
Δεν εισέπραξα ο ίδιος, δεν καρπώθηκα και δεν απέκτησα ουσιαστικώς ποτέ, τα εισοδήματα στα οποία αντιστοιχεί ο φόρος που μου καταλογίστηκε. Η φορολογική αρχή που επιλήφθηκε εξαιτίας αντιδικίας και είναι γνωστή από τη δημοσιότητά της και τα αντίστοιχα δικαστήρια, προσδιορίζουν το πρόσωπο που απόλαυσε όσα ως «εισοδήματά μου» υπολογίστηκαν.

Δεν ζήτησα ποτέ διαγραφή του χρέους. Ζήτησα τη διαγραφή των προσαυξήσεων που διπλασιάζουν την οφειλή και την άρση των βαρών, ώστε να πωληθούν τα ακίνητά μου και να εισπράξει η Εφορία το τίμημα, αντί του μικρότερου που ο πλειστηριασμός θα απέφερε.

Δεν έχω τέσσερα αυτοκίνητα, όπως γράφεται αλλά μόνο ένα και μάλιστα μοντέλο του 1977, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και δεν κυκλοφορεί.

Έχω μόνο τα κατεσχημένα από το δημόσιο ακίνητα. Κατέβαλα όσα μου ήταν δυνατό να καταβάλω, ενόψει του ότι όπως ευρέως είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια έχω παύσει να εργάζομαι.

Επομένως, το δημοσίευμα που αναφέρεται σε γεγονότα που μόνο στο πρόσωπό μου αφορούν, ουσιαστικώς με αδικεί.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=26793&catid=3


Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ  ΓΕΓΟΝΟΣ




Αναχώρησε σήμερα ο Γιώργος Αλκαίος με την ελληνική αποστολή για τον 55ο διαγωνισμό της Eurovion στο Όσλο, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του...

Με απογοήτευση έφυγε σήμερα τα ξημερώματα ο τραγουδιστής με προορισμό την Νορβηγική πρωτεύουσα. "Εγώ δεν φεύγω με χορηγούς, Κάνω μία προσπάθεια μόνος μου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αύριο είναι η πρώτη προγραμματισμένη πρόβα για το τραγούδι "Opa" που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνή μουσικό διαγωνισμό. Όπως φαίνεται όμως, ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends θα αναγκαστούν να κάνουν μία εναλλακτική εμφάνιση αφού είχαν ένα ατυχές περιστατικό.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Όσλο ο Γιώργος Αλκαίος περίμενε να πάρει τις βαλίτσες του, οι οποίες δεν ήρθαν ποτέ. Κάποιο λάθος πρέπει να έκαναν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου κι αντί οι αποσκευέςτης ελληνικής αποστολής να φτάσουν στο Όσλο ταξίδεψαν για Μόναχο



http://ipovrixia.blogspot.com/2010/05/blog-post_2861.html
ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ 300.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ



Μέτρα για τη... σωτηρία 300.000 δημόσιων υπαλλήλων που πληρώνουν δόσεις, στεγαστικών κυρίως δανείων, παίρνουν οι τράπεζες.


Το τελευταίο διάστημα οι δημόσιοι υπάλληλοι είδαν το μηνιαίο εισόδημά τους να μειώνεται σημαντικά, γεγονός που έχει άμεση επίπτωση στην πληρωμή των δόσεων για στεγαστικά, καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Μάλιστα χθες ο υφυπουργός Οικονομικών, κ. Φιλ. Σαχινίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το υπουργείο έχει ζητήσει από τις τράπεζες να υπολογίσουν τις μηνιαίες απώλειες στα εισοδήματα της πελατείας τους και να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις όπως είναι η επιμήκυνση της διάρκειας των δανείων, ώστε να μειωθεί η δόση, ή η πληρωμή μόνο τόκων για συγκεκριμένο διάστημα (π.χ. 12 ή 24 μήνες).
Ρύθμιση δανείων για 300.000 δημοσίους υπαλλήλους
Επίσης σε ό,τι αφορά το Ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων ο υφυπουργός ανέφερε ότι με νομοθετική ρύθμιση θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των στεγαστικών δανείων. Θα υπάρξουν δηλαδή ρυθμίσεις, καθώς το ΤΠκΔ εισπράττει απευθείας από τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων το ποσό της μηνιαίας δόσης.
Τα τραπεζικά στελέχη υπολογίζουν στις 300.000 τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν στεγαστικά δάνεια, ενώ η συντριπτική πλειονότητά τους έχει παράλληλα κάποιο καταναλωτικό δάνειο όπως και πιστωτικές κάρτες.
Ταμείο ΠαρακαταθηκώνΣύμφωνα δε με εκτιμήσεις, περισσότεροι από 100.000 είναι οι εν ενεργεία δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν στεγαστικά από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων καθώς και από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος αν υπολογιστούν και οι συνταξιούχοι του Δημοσίου που αποπληρώνουν δόσεις στεγαστικών. Το πρόβλημα εδώ είναι ιδιαίτερο καθώς όπως αναφέραμε η αποπληρωμή των δόσεων γίνεται κατευθείαν από τη μισθοδοσία τους.
Μάλιστα χθες ο κ. Σαχινίδης στη Βουλή αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα που λάνσαρε το ΤΤ, με το οποίο "παγώνουν" για 1 χρόνο οι δόσεις των καταναλωτικών δανείων και για 2 χρόνια οι δόσεις για τα στεγαστικά δάνεια πελατών που έχουν μείνει άνεργοι. Μάλιστα δικαίωμα να υπαχθούν στη ρύθμιση δίνεται και στην περίπτωση που ο ένας από τους συνδικαιούχους του δανείου είναι άνεργος (το πρόγραμμα ξεκινά την 1η Ιουνίου 2010 και θα ισχύει μέχρι το τέλος Μαΐου 2011).
Ωστόσο, όπως σημειώνουν τα τραπεζικά στελέχη, το ζητούμενο είναι οι ελαφρύνσεις και οι διευκολύνσεις να δοθούν σε εκείνα τα νοικοκυριά που έχουν πραγματικά ανάγκη και κυρίως να μη γίνει "κατάχρηση" της διευκόλυνσης από επιτήδειους.
Επίσης σημειώνουμε ότι η Ελληνική Ενωση Τραπεζών έχει ήδη στείλει σήμα σε όλες τις τράπεζες να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις καθώς "τα εισοδήματα των δημοσίων υπαλλήλων πλήττονται σημαντικά από τα πρόσφατα ανακοινωθέντα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής και οικονομικής σταθεροποίησης".
Στο πλαίσιο αυτό, οι τράπεζες-μέλη της ΕΕΤ αποφάσισαν να συνδράμουν τους δημόσιους υπαλλήλους-πελάτες τους, που αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες να ανταποκριθούν στην αποπληρωμή των δανειακών τους υποχρεώσεων και διαμορφώνουν προγράμματα αναδιάρθρωσης δανείων που έχουν χορηγήσει σε δημοσίους υπαλλήλους, με αντικειμενικό στόχο την επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής και την ουσιαστική μείωση της μηνιαίας δόσης.
Τι ετοιμάζουν οι τράπεζες
Πακέτα διευκολύνσεων για στεγαστικά - καταναλωτικά 
Εντός των ημερών οι τράπεζες αναμένεται να ανακοινώσουν "πακέτα" για ρυθμίσεις τόσο των στεγαστικών όσο και των καταναλωτικών δανείων και καρτών για τους δημόσιους υπάλληλους.Οι διευκολύνσεις θα προβλέπουν: Επιμήκυνση, όπου υπάρχει δυνατότητα, της διάρκειας αποπληρωμής του δανείου, δηλαδή από τα 20 ή 25 έτη αποπληρωμής στα 30 ή 35 ακόμα και στα 40 χρόνια (με την προϋπόθεση ότι το επιτρέπει η ηλικία του δανειολήπτη και η ήδη συμφωνημένη διάρκεια του δανείου).
Μόνο τους τόκουςΓια διάστημα 12 ή 24 μηνών ο δανειολήπτης να πληρώνει μόνο τους τόκους του δανείου, μεταθέτοντας για αργότερα την αποπληρωμή του κεφαλαίου, ώστε το δάνειο να μη βρεθεί σε καθυστέρηση, σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής της τοκοχρεολυτικής δόσης.
Οι συγκεκριμένες λύσεις δεν αφορούν μόνο τα στεγαστικά δάνεια, αλλά το σύνολο των υποχρεώσεων που έχουν οι δανειολήπτες, δηλαδή και τις οφειλές από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες.
ΕΦΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ
http://exypno.blogspot.com/2010/05/300000.html



Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής κατά αμερικανικών τραπεζών















Στο θέμα των ευθυνών για τη σημερινή δεινή κατάσταση τηςΕλλάδας, αναφέρθηκε ο πρωθυπoυργός Γ. Παπανδρέου μιλώντας στο αμερικανικό CNN.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες, τονίζοντας την εξεταστική επιτροπή που δρομολογείται για την οικονομία. “Η έρευνα θα εξετάσει το παρελθόν και θα δει πώς τα πράγματα πήραν λάθος κατεύθυνση και τί είδους πρακτικές υπήρξαν” αναφέρει. “Ακούω τις λέξεις “απάτη” και “αδιαφάνεια”. Βεβαίως υπάρχει μεγάλη ευθύνη εδώ” λέει ο κ. Παπανδρέου.

Ερωτηθείς για το ρόλο που έπαιξαν αμερικανικές τράπεζες και χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί στην διόγκωση του ελληνικού χρέους, η οποία κλόνισε την εμπιστοσύνη στις ευρωπαϊκές οικονομίες, ο κ. Παπανδρέου αναφέρει ότι ο ρόλος αυτος μπορεί να διερευνηθεί.

Στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα για νομική δράση κατά των τραπεζών αυτών, ο κ. Παπανδρέου αναφέρει: “Δεν θα το απέκλεια, θα ήταν ένας τρόπος προσφυγής”.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγές, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι αποτελεί αδήριτη ανάγκη η ρύθμιση των αγορών.

"Η Ελλάδα είναι περήφανο έθνος. Κάναμε λάθη. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, αλλά ταυτόχρονα ζητούμε την ευκαιρία να το αποδείξουμε", σημειώσε και πρόσθεσε:

"Δεν προσπαθούμε να αποφύγουμε τις ευθύνες μας, καθώς έχουμε πλήρη συναίσθηση αυτών, όπως και συναίσθηση των όσων οφείλουμε να πράξουμε, αλλά υπάρχουν και οι αγορές".

Ο πρωθυπουργός τόνισε εξάλλου ότι είναι αποφασισμένος να επιτύχει στο οικονομικό πρόγραμμά του

Οπός επισήμανει, μόνο κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους επιτεύχθηκε περιστολή των δαπανών του προϋπολογισμού, σε σχέση με πέρυσι, κατά 40%.

"Βρισκόμαστε εντός του στόχου και, μάλιστα, υπερβήκαμε το στόχο μας κατά 10% ως προς τα έσοδα, από τον ΦΠΑ", ανέφερε και συμπλήρωσε:

"Επιπλέον, θεωρώ ότι η αποφασιστικότητα αυτή, δεν αφορά μόνο εμένα, ούτε χαρακτηρίζει μόνο την κυβέρνησή μου. Ο ίδιος ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να μεταστρέψει την κατάσταση και να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές".

Όπως σημείωσε, στις δημοσκοπήσεις, ο κόσμος, παρ' ότι είναι δυσαρεστημένος με τα μέτρα, στην πλειονότητά του τα στηρίζει, κατανοώντας ότι λαμβάνονται για τη σωτηρία της χώρας και της οικονομίας της.

Παπανδρέου και σε γερμανική εφημερίδα
Το πρόγραμμα λιτότητας της Ελλάδας είναι βιώσιμο, μόνο εάν μπορέσουν να ενισχυθούν οι επενδύσεις και η οικονομική ανάπτυξη στη χώρα, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Εμφανίστηκε, ωστόσο, αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και μείωσης δαπανών, αν και θα πρέπει να διασφαλίσει ότι προστατεύονται τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας.

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι συνυπόγραψε μαζί με την γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ επιστολή προς τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για το εάν θα έπρεπε να κλείσει η αγορά των credit default swaps. Το θέμα θα συζητηθεί από το G20, πρόσθεσε.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=26733&catid=9&la=1


Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Η ΜΑΡΙΑ ΑΧΜΕΤ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ STYLING
ΣΤΟ 17 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Αmerican pin-up girl
που έγινε στο MEC της Παιανίας κατα την διάρκεια
του 17ου Συνεδρίου &Εκθέσεως Επαγγελματικών Προιώντων Ομορφιάς (Beauty Greece)



Σχεδιάστρια μόδας-στυλίστρια
Μόνιμη συνεργάτιδα του οίκου ΑSLANIS
και εξωτερική συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου και στην εκπομπή
''Αξίζει να το δείς"
Τα τελευταία 5 χρόνια είναι υπεύθυνη shows
στα "'FASHION WEEKS" Aθήνας και Θεσσαλονίκης




H Μαρία μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιο Ντερέκα στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τον Αλκαίο.


ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ



Στην φωτογραφία όπως βλέπετε, το αυτοκίνητο έσπασε την προστατευτική μπάρα, στη δεξιά πλευρά του δρόμου, όπου τώρα στέκονται οι άνθρωποι και δείχνουν.Το φορτηγάκι κινούνταν με περίπου 120 χλμ/ώρα, από δεξιά προς αριστερά
όταν προσέκρουσε στην προστατευτική μπάρα
. στροβιλίστηκε και πετάχτηκε πάνω και πέρα από τη στροφή
. και προσγειώθηκε -στις ρόδες του- στην αριστερή πλευρά της στροφής
προς την αντίθετη όμως κατεύθυνση από εκείνη που κινούνταν
Ο 22άχρονος οδηγός και ο 18άχρονος επιβάτης του οχήματος
δε χτύπησαν σοβαρά. Μόνο κάτι αμυχές και μώλωπες.

Αυτό έγινε λίγο έξω από το Flagstaff της Αριζόνα στις ΗΠΑ στον Αυτοκινητόδρομο 100

Τώρα, δείτε και τη δεύτερη φωτογραφία...














http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7793.html
"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΗΣΑΠ"

"θα ήθελα ως κάτοικος Μοσχάτου να εκθέσω το εξής πρόβλημα :
Από τέλη Νοεμβρίου 2009 η ΗΣΑΠ Α.Ε. ανακοίνωσε το κλείσιμο του σταθμού του τραίνου στο Μοσχάτο (όπως και άλλων σταθμών) λόγω έργων, τα οποία ολοκληρώθηκαν μόλις στις 10 Μαίου (προ ημερών) ! Ο...


σκοπός της επιστολής μου στο blog σας , παρ' όλ' αυτά, δεν είναι να γρινιάξω για το ιδιαιτέρως μεγάλο διάστημα των εργασιών, ούτε για τις συνθήκες μετακίνησης του κοινού σε αυτό το διάστημα. Η έντονη δυσαρέσκειά μου πηγάζει από το αποτέλεσμα. Και για να γίνω σαφέστερος..

..η ησαπ α.ε. δεν έχανε την παραμικρή ευκαιρία να διατυμπανίζει στον τύπο, στα μμμ και σε ανακοινώσεις στους χώρους των σταθμών πως η ανακαίνιση των γραμμών και του εδάφους θα μείωνε αισθητά το χρόνο, την ασφάλεια των μετακινήσεων και κυρίως το θόρυβο των συρμών! Μα, σε πολλές περιπτώσεις οι συρμοί κινούνται "τσουλητά"! Και εν πάσει περιπτώσει, όσον αφορά το θόρυβο, χωρίς μεν να έχω στη διάθεσή μου τα κατάλληλα μηχανήματα, αλλά με κριτήριο την αντίληψη κάθε μέσου συνετού ανθρώπου, σας διαβεβαιώ πως όχι μόνο δε μειώθηκε ο θόρυβος, αλλά ΑΥΞΗΘΗΚΕ, είναι πιο διαπεραστικός, ενοχλώντας αισθητά τις παρακείμενες των γραμμών γειτονιές! Κ απορώ κι εξίσταμαι : προς τι η πολύμηνη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού;; Και πόσα χρήματα επενδύθηκαν (;) για την ανάπλαση αυτή, είπαμε;;;

Πού μπορώ να απευθυνθώ για να επέμβει κάποιος αρμόδιος σε αυτό το χρονίζον ζήτημα; Χρειάζεται καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη; Ή μήπως στην κατά τ' άλλα αναπτυσσόμενη -υποτίθεται- χώρα μας ουδείς ασχολείται με το σοβαρότατο θέμα της ηχορύπανσης, που υφιστάμεθα καθημερινά; Ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του για να ξεφυτρώνουν κάθε λίγο ποικίλες κρατικές "Διευθύνσεις", "Επιτροπές" και "Ινστιτούτα", για τη σκοπιμότητα ύπαρξης και το έργο των οποίων ουδείς έχει ιδέα.... Εν προκειμένω, δεν ασκείται έλεγχος από κανέναν φορέα;

(Υποσημειώνω, δε, πως σε μια πολύ μικρή απόσταση από το σταθμό του Φαλήρου έχουν τοποθετηθεί παραπλεύρως των γραμμών Plexiglas.. Παλαιότερα, δε, είχα διαβάσει στο blog σας παρόμοιου περιεχομένου περίπτωση, όπου αναγνώστης σας ανέφερε την επέμβαση κάποιου φορέα... Το γεγονός αυτό ενισχύει την ελπίδα μου πως κάποια στοιχειώδης μέριμνα θα πρέπει να υπάρχει για το θέμα του θορύβου, που σας προεξέθεσα..)"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8013.html
ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΝΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ




Τη κατασκευή ενός δάσους αποτελούμενου από 100 χιλιάδες τεχνητά δέντρα που θα κατασκευαστούν μέσα σε 10 έως 20 χρόνια, ώστε να απορροφήσουν το διοξείδιο του άνθρακα που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα, ανακοίνωσε ότι είναι σε θέση να κατασκευάσει ομάδα επιστημόνων προκειμένου να αντιστρέψει την περιβαλλοντική μόλυνση, η οποία έχει προκύψει από τις εκπομπές καυσαερίων
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται από το Ινστιτούτο Πολιτικών Μηχανικών της Βρετανίας, η συγκεκριμένη πρόταση κρίνεται ως η πλέον εφικτή μεταξύ τριών άλλων γεωμηχανικών προτάσεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Ο Τιμ Φόξ, επικεφαλής της έρευνας,δήλωσε ότι η γεωμηχανική δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως πανάκεια για την αντιμετώπιση των...

κλιματικών αλλαγών, αλλά ως ένα επιπρόσθετο μέτρο για τη σωτηρία του περιβάλλοντος.
Επίσης σύμφωνα με τον Τιμ Φόξ,τα τεχνητά δέντρα βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα εξελιγμένος, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο πρώτο στάδιο της κατασκευής είναι υψηλής τεχνολογίας.

"Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τα δέντρα αυτά θα μπορούν να βγουν στην μαζική παραγωγή" δήλωσε ο Φοξ και διευκρίνισε ότι ο τρόπος που αυτά θα λειτουργούν θα είναι σαν ένα φίλτρο που θα συγκεντρώνει το διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο στη συνέχεια θα αποθηκεύεται. Αυτό σημαίνει σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα, ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί και η ανάλογη τεχνολογία αποθήκευσης του συγκεντρωμένου από τα τεχνητά δέντρα, διοξειδίου του άνθρακα.

Το πειραματικό μοντέλο έχει το μέγεθος ενός κοντέινερ και μπορεί να απορροφήσει από την ατμόσφαιρα χιλιάδες φορές περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από ότι ένα κανονικό δέντρο, του ίδιου μεγέθους με το τεχνητό.

http://epirus-ellas.blogspot.com/2010/05/blog-post_2121.html
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ 
ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.



               
Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι του Δήμου Ταύρου,
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση, να παρευρεθούμε σήμερα στην συνεδρίαση του δημοτικού σας συμβουλίου.
Η πρόσκληση αυτή είναι για μας μία μεγάλη τιμή.
Μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μου.
Σας μεταφέρω ένα μύνημα συνεργασίας. "'οτι μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε τον μεγάλο και ισχυρό Δήμο του ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ'.

Η πρόσκληση να έρθουμε εδώ, για μας σήμερα έχει ένα καθαρά εθιμοτυπικό περιεχόμενο.
Θα μπούμε στην ουσία της συνένωσης μετά από την δικιά σας απόφαση αλλα και μετά από την ψήφιση στη Βουλή του Νομοσχεδίου.

Η αυτονομία και ο σεβασμός του κάθε εκλεγμένου οργάνου, είναι για μας βασική προυπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας.
Ανεξάρτητα όμως από το τελικό αποτέλεσμα της μεταρύθμισης, και αν ο δήμος Μοσχάτου συνενωθεί με τον Ταύρο,να ανοίξουμε ένα δίαυλο
επικοινωνίας και συνεργασίας για το καλό των πολιτών των δύο δήμων.

Είναι γνωστή η απόφαση του δημοτικού μας συμβουλιου που πάρθηκε την δευτέρα 10 Μαίου ότι τασσόμαστε υπέρ της μεγάλης διοικητικής και αυτοδιοικητικής  μεταρύθμισης και υπέρ της συνένωσης των δύο δήμων.

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια της συνεδρίασης.

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα καθόδου, από την πρόσκρουση Ι.Χ αυτοκινήτου στις προστατευτικές μπάρες.

Καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων, από άγνωστη αιτία, σημειώθηκε στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού, στο ύψος της Ροσινιόλ. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK 

Τοποθέτηση Ηχοπετασμάτων - Ηλεκτρικός Μοσχάτου

 

 

 

Προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών για την τοποθέτηση ηχοπετασμάτων κατά μήκος των γραμμών των ΗΣΑΠ, από τον σταθμό της Καλλιθέας έως και τον Κηφισσό ποταμό.

Ο θόρυβος των συρμών στην περιοχή του Μοσχάτου έπειτα από τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης των γραμμών, είναι αφόρητα ενοχλητικός και συχνά ανυπόφορος, ιδιαίτερα για όσους κατοικούν και εργάζονται κατά μήκος αυτών.

Η προσπάθεια αυτή, σε καμία περίπτωση, δεν υποβιβάζει, ούτε αμφισβητεί την αναγκαιότητα και τη σημασία των έργων, αλλά διεκδικεί την μείωση της ηχορύπανσης στην συγκεκριμένη περιοχή.

http://www.facebook.com/pages/Topothetese-Echopetasmaton-Elektrikos-Moschatou/123536171006757
ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ



Μετά από έρευνες σε 600 εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, μπαρ και επιχειρήσεις της Αττικής και της περιφέρειας εντοπίστηκαν μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2009 μετά από έρευνα της ΔΕΗ ότι είχαν πειραχτεί τα ρολόγια με αποτέλεσμα να εμφανίζουν έως και κατα 2/3 τις καταναλώσεις ρεύματος.

Όπως διαπιστώθηκε από τα συνεργεία της ΔΕΗ κάποιοι σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων είχαν επέμβει στα ρολόγια συνδέοντας το ρεύμα πριν από τις ασφάλειες ή πετυχαίνοντας να μην γράφει το σύστημα μέτρησης πράγματικές καταναλώσεις.

Στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται και υπάλληλοι της ΔΕΗ, πιθανότατα ηλεκτρολόγοι για την ρευματοκλοπή. Λόγω της οικονομικής κρίσης το φαινόμενο έχει πάρει φέτος εκρηκτικές διαστάσεις, εφόσον υπολογίζεται ότι το αυτό συμβαίνει σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και καταστήματα.

ΠΗΓΗ: NEWSIT.GR 
http://alfanea.blogspot.com/2010/05/600-httpmanier-manierblogspotcom2010056.html
ΣΤΙΣ 17 ΜΑΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ
                                                                           
Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι προετοιμασίες για τη Eurovision στο Όσλο για μια μοναδική βραδιά όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Οι πρόβες στο Telenor Arena θα ξεκινήσουν στις 16 Μαΐου ενώ μετά από κάθε εμφάνιση οn stage, θα γίνεται ειδική συνέντευξη τύπου... Για πρώτη φορά όμως στον φετινό διαγωνισμό οι αποστολές μπορούν να διαλέξουν εκείνες τι θέλουν να κάνουν μετά από κάθε πρόβα, δηλαδή αν θα δώσουν ανοιχτή συνέντευξη τύπου ή αν θελήσουν να δώσουν μεμονωμένες συνεντεύξεις στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Telenor Arena.
O Γιώργος Αλκαίος θα αναχωρήσει με την Ελληνική αποστολή από την Αθήνα για το Όσλο στις 16 Μαίου καθώς η πρώτη πρόβα της Ελληνικής συμμετοχής είναι στις 17 Μαίου.

http://www.tvlandgr.com/2010/05/17.html

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ 21 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Οι 21 συμφωνίες, μνημόνια και διακηρύξεις, που υπογράφτηκαν μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, στην πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας είναι οι ακόλουθες.

Κοινή Πολιτική. Διακήρυξη για την σύσταση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας,

Πρωτόκολλο για τακτικές πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χώρων,

Μνημόνιο Κατανόησης για την προώθηση της συνεργασίας σε θέματα επενδύσεων μεταξύ Invest in Greece και τουρκικού Φορέα Προώθησης Επενδύσεων (ISPAT)

Κοινή Διακήρυξη για την προώθηση της οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας.

Κοινή Διακήρυξη συνεργασίας και Μνημόνιο Κατανόησης για θέματα προστασίας δασών

Μνημόνιο Κατανόησης για την συνεργασία στον τομέα της ενέργειας

Μνημόνιο Κατανόησης για τη συνεργασία σε θέματα επιστήμης και τεχνολογίας του ελληνικού υπουργείου Παιδείας και του Συμβουλίου Τεχνολογικής Έρευνας της Τουρκίας -ΤUBITAK.

Κοινή Διακήρυξη για τη συνεργασία της Ελλάδας και της Τουρκίας στον τομέα της εκπαίδευσης.

Μνημόνιο Προθέσεων για την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών και συνδυασμένων μεταφορών μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας.

Κοινή Διακήρυξη στους τομείς των Τεχνολογιών Πληροφορικής, Επικοινωνιών και των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Κοινή Διακήρυξη για την ανάπτυξη της συνεργασίας στον τομέα των οδικών μεταφορών.

Κοινή Διακήρυξη επί θεμάτων παράνομης μετανάστευσης, ασύλου, οργανωμένου εγκλήματος, διακίνησης ναρκωτικών και προστασίας του πολίτη.

Κοινή Διακήρυξη για την κατάργηση της υποχρέωσης θεώρησης για τους κατόχους τουρκικών ειδικών διαβατηρίων.

Κοινή Διακήρυξη συνεργασίας στον τομέα του πολιτισμού και Κοινή Διακήρυξη για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού

Πρωτόκολλο συνεργασίας των δύο κρατικών ειδησεογραφικών πρακτορείων

Μνημόνιο Κατανόησης για την Τεχνική Συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης - ΕΛΟΤ και του αντίστοιχου τουρκικού οργανισμού TSE.

Μνημόνιο Κατανόησης για τη συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών και την Ενωσης Τουρκικών Τραπεζών (Banks Association of Turkey)

Σε ότι αναφορά το κυπριακό ο κ Ερντογάν ανέφερε ότι θα κάνει τα πάντα για να λυθεί το κυπριακό, για το οποίο πιστεύει ότι θα έχει λυθεί έως το τέλος του χρόνου ενώ αναφέρθηκε σε ταύτιση του θέματος της χάλκης με τον διορισμό Μουφτή στον Έβρο δηλαδή στο θέμα των Μουφτίδων στον Έβρο, οι οποίοι διορίζονται από το ελληνικό κράτος και δεν εκλέγονται όπως θα έπρεπε. Ο κ Ερντογάν ανέφερε ότι μπορεί να γίνεται ότι και με τους Μουφτίδες, δηλαδή να διορίζεται ο Πατριάρχης. Ο κ Παπανδρέου ανέφερε για το θέμα αυτό ότι το Πατριαρχείο δεν είναι απλά μια ενορία, αλλά είναι το κέντρο της ορθοδοξίας, οπότε είναι σημαντικό να βρεθεί μια λύση.ενώ αμεση ήταν η απάντηση του κ Παπανδρέου στο αίτημα του κ Ερντογάν για την αποκατάσταση του Εφιγιέ όπου όπως προανήγγειλε, η ελληνική πολιτεία θα προβεί στην ανακαίνηση και αποκατάσταση του Εφιγιέ τζαμί.


http://www.adesmeutoslogos.co.cc/2010/05/21.html


Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΛΑΒΑΜΕ E-MAIL ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΒΑΣΕΛΑ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ  ΜΕ ΘΕΜΑ" ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ"


Το παιδί μου δίνει εξετάσεις
"Σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι εξετάσεις και έχω πολύ άγχος", λέει μαθήτρια της Γ Λυκείου. "Όσο περνάει ο καιρός, νιώθω ότι το άγχος μου θα είναι τόσο μεγάλο που δεν θα καταφέρω τίποτα και σκέφτομαι ότι δεν θα πάω να γράψω. Οι γονείς μου με πιέζουν. Μου λένε ότι πρέπει να διαβάζω περισσότερο, ότι έχω ικανότητες και ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα από αυτά που καταφέρνω ως τώρα. Εγώ όμως αγχώνομαι περισσότερο και δεν μπορώ να το ελέγξω. Τι να κάνω;". Οι σχολικές εξετάσεις του παιδιού είναι εξετάσεις και για τους γονείς. Η συμπαράσταση και η ψυχραιμία τους κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία των παιδιών τους. Παράλληλα είναι και μια πολύ καλή εξάσκηση στον τρόπο που αυτοί θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τις «εξετάσεις» κάθε είδους που τα παιδιά τους θα περνούν στη ζωή τους. Το παιδί νιώθει τις πραγματικές απόψεις και συναισθήματα των γονέων του, τα οποία εκφράζονται με το σύνολο της προσωπικότητας και της κοσμοθεωρίας τους, έστω κι αν αυτοί με τα λόγια το διαβεβαιώνουν για κάτι άλλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιδιά, με τις ευαίσθητες «κεραίες» τους, ανιχνεύουν και βιώνουν καθημερινά τις απόψεις, τα συναισθήματα και τις προσδοκίες των γονέων τους και αντιδρούν με το δικό τους τρόπο στα βιώματα αυτά. «Όταν ο πατέρας μου μού λέει ότι δε χρειάζεται άγχος και δε χάλασε ο κόσμος αν μια φορά πάρω χαμηλότερο βαθμό, αισθάνομαι την ανάγκη να του απαντήσω: Καλή η προσπάθεια!» μού είπε τις προάλλες ένας παλιός μου μαθητής της Β’ Γυμνασίου. «Στην πραγματικότητα εγώ ξέρω καλά ότι ο κόσμος χάλασε». Φροντίστε, λοιπόν, να αλλάξετε όσο μπορείτε τις αντιλήψεις σας που δημιουργούν άγχος στο παιδί και μην αρκείστε απλώς στο να υιοθετήσετε μια προσποιητά ψύχραιμη και ενθαρρυντική στάση για την κρίσιμη περίοδο των εξετάσεων.
Φροντίστε στην περίοδο των εξετάσεων να υπάρχει αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, η οικογενειακή αρμονία είναι μια κατάσταση που ή υπάρχει ή δεν υπάρχει στην οικογένεια και το παιδί δεν ξεγελιέται εύκολα. Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποια οικογενειακά προβλήματα, το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι γονείς είναι να αποφεύγουν τις εντάσεις, τις κρίσεις, τις αλλαγές και τη λήψη αποφάσεων εκείνη την περίοδο.
Κατανοήστε την αγωνία του παιδιού. Να είστε πρόθυμοι να ακούσετε τις ανησυχίες και ακόμη να υποστείτε τα ξεσπάσματα του άγχους του χωρίς να τα ενισχύετε και αποφεύγοντας τις πολλές συμβουλές. Βέβαια η προσπάθεια που μπορεί να κάνει κάποιος γονέας να παρουσιάσει τα προβλήματα και τα άγχη του παιδιού ως ασήμαντα είναι πιθανό να το εξαγριώσει. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βοηθήσετε το παιδί να τοποθετήσει τις εξετάσεις αυτές μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της ζωής του. Για παράδειγμα, να το βοηθήστε να κατανοήσει πόσο μικρή σημασία για τη μετέπειτα ζωή του και σταδιοδρομία του έχει η εξέταση στο συγκεκριμένο μάθημα στις προαγωγικές εξετάσεις της δευτέρας γυμνασίου. Ή, να συνειδητοποιήσει ότι το να μη φανεί τυχερό ώστε να επιτύχει στις εξετάσεις του πτυχίου των Αγγλικών με μέτριες γνώσεις θα το βοηθήσει να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις προσπαθώντας δεύτερη φορά. Αυτό θα σημάνει, βέβαια, πρόσθετο κόπο από μέρους του, αλλά θα το κάνει και να βιώσει τις φυσικές συνέπειες της μελέτης του.
Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιο παιδί να μελετήσει, αν το ίδιο δεν το έχει αποφασίσει. Αν το ίδιο το επιθυμεί, μπορείτε να συζητήσετε μαζί του εγκαίρως για το πρόγραμμα μελέτης του και να διατυπώσετε με ήπιο τρόπο προτάσεις ή τις αντιρρήσεις που είναι πιθανό να έχετε. Μην παρεμβαίνετε με υποδείξεις και κριτικές όταν αυτό δεν ακολουθεί το κατά τη γνώμη σας σωστό πρόγραμμα. Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο του εφήβου που είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του και χαζεύει πάνω από το βιβλίο. Η ξεκούραση του παιδιού και λίγη αναψυχή είναι απαραίτητες στην περίοδο των εξετάσεων.
Μην πιέζετε το παιδί να ακολουθήσει το πρόγραμμα και τους ρυθμούς κάποιου άλλου. Μην το συγκρίνετε με άλλα παιδιά, αδέλφια, ξαδέρφια, φίλους ή τον ίδιο σας τον εαυτό τώρα ή στα μαθητικά σας χρόνια. Είναι σημαντικό να σέβεστε τις ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού και να το ενθαρρύνετε τονίζοντάς του τα δικά του δυνατά σημεία και προηγούμενα επιτεύγματα. Φροντίστε να λέτε στο παιδί καλά λόγια που δείχνουν ότι αναγνωρίζετε τους κόπους και τις προσπάθειές του, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Και, κυρίως, φροντίστε να αισθάνεστε πραγματικά έτσι όπως λένε τα λόγια σας.
Μην πιέζετε το παιδί, συνειδητά ή ασυνείδητα, με τα δικά σας όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι καταστροφικό να φορτώσουμε στις πλάτες του παιδιού την υποχρέωση να εκπληρώσει τις δικές μας προσδοκίες και απωθημένα. Έχει παρατηρηθεί ότι γονείς που οι ίδιοι αισθάνονται ικανοποιημένοι από αυτά που έχουν πετύχει στη ζωή, ασκούν συνήθως μικρότερη πίεση στα παιδιά τους και είναι περισσότερο ελαστικοί με τις επιλογές τους, για παράδειγμα με την επιλογή από μέρους των παιδιών τους πανεπιστημιακών σχολών που δεν θεωρούνται παραδοσιακά σχολές «κύρους». Συνειδητοποιήστε ότι, ανεξάρτητα εξετάσεων και επιτυχιών, το παιδί σας αξίζει την αποδοχή και την αγάπη σας και φροντίστε να του τις δείχνετε.  


ΚΑΡΑΒΑΣΕΛΑΣ ΣΤΑΘΗΣ                                    ΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  

ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ



Το περασμένο καλοκαίρι πολλά παιδάκια θρηνήσαμε από πνιγμό σε πισίνα.
Πνιγμός 9χρονου σε πισίνα παρά την παρουσία ναυαγοσωστών
Κι άλλο ατύχημα με παιδί σε πισίνα


Και σήμερα άλλη μια θλιβερή είδηση...
Παρασκευή 14 Μαΐου 2010
Ένα αγόρι πέντε ετών πνίγηκε σε πισίνα όταν ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του στην περιοχή Συμπολιτεία Αχαΐας.
Οι γονείς του άτυχου παιδιού πραγματοποιούσαν εργασίες συντήρησης σε εξοχική κατοικία, όταν το αγοράκι ξέφυγε της προσοχής τους και έπεσε στην πισίνα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

http://hamomilaki.blogspot.com/2010/05/pnigike-se-pisina.html
 
ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜ













Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από συρμό του τραμ στη στάση «Τζιτζιφιές», στο τέρμα της οδού Θησέως.

Στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού του άτυχου άνδρα από τις ράγες του τραμ, επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ:ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"


Με την σημερινή κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τον «Καλλικράτη» ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, Δημήτρης Καρύδης έκανε την ακόλουθη δήλωση
«H δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Νήσων- η οποία περιλαμβάνει τον Αργοσαρωνικό έως τα Κύθηρα με επικεφαλής Αντιπεριφερειάρχη στα πλαίσια της Περιφέρειας Αττικής- αποτελεί απόφαση ιστορικής σημασίας για τα νησιά μας.
Τώρα ανοίγει ο δρόμος για την ουσιαστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Αργοσαρωνικού, την ανάδειξη της φυσιογνωμίας του και της ιδιαίτερης ταυτότητας του.
Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση.
Ο «Καλλικράτης» στις νησιωτικές περιοχές του Πειραιά ταυτίζεται κυριολεκτικά με την ανατροπή παλαιών καταστάσεων και νοοτροπιών. Δημιουργεί μεγάλο ρεύμα αλλαγής που συνενώνει όλες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις και τους νησιώτες μας ανεξαρτήτως πολιτικών αντιλήψεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων στις θαλάσσιες μεταφορές, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την διαχείριση των υδάτινων πόρων και των απορριμμάτων, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής».
http://www.facebook.com/notes/demetres-karydes/delose-gia-kallikrate/10150174239960254
325  ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΣΤΙΣ 7/11 ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
                                                   

Σύμφωνα με πληροφορίες του Salonica Press, πήγε στη Βουλή σήμερα το τελικό σχέδιο του Καλλικράτη από το Υπουργείο Εσωτερικών, αφού τελείωσε η Διαβούλευση και έδωσε τις προτάσεις της και η ΚΕΔΚΕ.

Το σύνολο των νέων και τελικών δήμων είναι 325, ενώ αλλάζει η ημερομηνία του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών με τις 7 Νοεμβριου να είναι η προτεινόμενη.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί πριν το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος


http://salonica-press.blogspot.com/2010/05/325-711.html
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΛΑΒΑΜΕ ΕΝΑ E-MAILΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ - ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ   
ΣΤΙΣ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Αγαπητοί φίλοι
 
Στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του αθλήματος του Cheerleading οι μαζορέτες της Εθνικής Ομάδας, Greek Drops
Ανακοίνωσαν εκπαιδευτικό σεμινάριο με στόχο εκμάθηση των βασικών κινήσεων και ασκήσεων των μαζορετών, προκειμένου να δημιουργηθούν ομάδες που θα
Συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
 
Ελπίζουμε να μπορέσετε να ενημερώσετε τις μαζορέτες του Μοσχάτου, δυστυχώς δεν ξέρουμε που μπορούμε να τις βρούμε.
 
15 & 16 ΜΑΪΟΥ 2010 – ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ TODO LATINO, ΜΕΤΑΞΑ 39 – ΓΛΥΦΑΔΑ
ΩΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 11.00 – 15.00
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
EΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 30, ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Θα πρέπει όμως οι ενδιαφερόμενες να έρθουν λίγο νωρίτερα για τις απαραίτητες διαδικασίες.
Αν θέλετε να δηλώσετε την συμμετοχή σας μπορείτε στο τηλέφωνο 2109341254 ή στο www.mazoretes.gr
TO ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 30 EURO
 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
1Η ΜΕΡΑ 15/5/2010
10.30  εγγραφές
11.00       ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΟΡΕΤΩΝ και χορογραφία
12.00      ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΟΡΕΤΩΝ
13.00       HIP HOP ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ
14.00 POPPING & BREAKDANCE ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΕ SENIOR
2H MERA 16/5/2010
11.00      CHEER AND DANCE  - ΧΟΡΟΓΡΑΦΙA
12.00      HIP HOP - XΟΡΟΓΡΑΦΙA
13.00     POPPING & BREAKDANCE ME TON ΜΙΚΕ SENIOR
14.00     ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ GREEK DROPS  (cheerleaders της Εθνικής Ομάδας)
             και τις PANTHER GIRLS (cheerleaders του Πανιωνίου)
14.30 ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΤΕΛΟΣ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΘΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ  ΤΟ  ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΓΙΑ  ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ