Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΗΙΑ DΕΗΑR ΛΟΓΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η Ζαχία Ντεχάρ έγινε πασίγνωστη στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο όπου αφορούσε τη σεξουαλική...σχέση της επί πληρωμής με τους Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνεϊ Γκοβού, και τώρα φαίνεται πως θα εξαργυρώσει και με το παραπάνω τη μεγάλη δημοσιότητα που απέκτησε.Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Μαρκ Ντορσέλ, ένας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες και παραγωγούς ταινιών πορνό στη χώρα του, έκανε πρόταση στην 18άχρονη call-girl για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ερωτική ταινία η οποία θα έχει άμεση σχέση με τον κόσμο της «στρογγυλής Θεάς».
Όσο για το από που εμπνεύστηκε ο Ντορσέλ για να γυρίσει την συγκεκριμένη ταινία δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα καλπάζουσα φαντασία καθώς όπως έγινε γνωστό το φιλμ θα βασίζεται σε αληθινή ιστορία και θα καταγράφει τις περιπέτειες μίας ιερόδουλης και μερικών Γάλλων παικτών..
«Ο Μαρκ Ντορσέλ θέλει να επωφεληθεί από το γεγονός ότι... έρχεται Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική για να γυρίσει μία ταινία πάνω στο ποδόσφαιρο και στις σεξουαλικές τρέλες», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Parisien», αναφορικά με την πρόταση του διάσημου παραγωγού στην 18άχρονη με τις μαροκινές ρίζες για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.
tnsite
http://thenewsbus.blogspot.com/2010/05/zahia-dehar_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου