Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΠΑΓΩΓΗ 13ΧΡΟΝΗΣ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Μια περίεργη υπόθεση αρπαγής ανηλίκου απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις άνδρες, που κατηγορούνται ότι απήγαγαν μια ανήλικη, η οποία στη συνέχεια κατάφερε να δραπετεύσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο επιβίβασαν χωρίς τη θέληση της μια 13χρονη μαθήτρια και την μετέφεραν σε κοντινό πάρκο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, όπου περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες ηλικίας 20 με 30 ετών. Μετά από μία ώρα, η ανήλικη, αφού ξέφυγε της προσοχής των απαγωγέων, κατάφερε να φτάσει στο σπίτι της και μαζί με τους γονείς της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Η κοπέλα αναγνώρισε τον έναν εκ των δραστών ο οποίος είναι σεσημασμένος και συνελήφθη, καθώς και άλλους δύο δράστες που προσήλθαν και παραδόθηκαν, εκ των οποίων, ο ένας ήταν ο οδηγός του οχήματος της απαγωγής. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως, ενώ το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε. Πάντως οι έρευνες συνεχίζονται καθώς ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα κίνητρα των απαγωγέων.
seleo.gr

http://anemo-milos.blogspot.com/2010/05/13.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου