Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΟΙ ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΠΕΡΙΠΟΥ 2500  HARLEY ΓΙΑ ΤΟ "THE RIDE"!
Μια πομπή μοτοσικλετιστών με Harley-Davidson θα “παρελάσει” το ερχόμενο Σάββατο στη μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου μήκους 2,252 χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα οι αναβάτες θα περάσουν τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου από τις 10:30 έως τις 11:00 το πρωί σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Για τέσσερις μέρες θα βρίσκονται στην πόλη περισσότεροι από 10.000 μοτοσικλετιστές, από όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες και φυσικά ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων φίλων της Χάρλεϊ Ντάβινσον.
Στο βιβλίο Guinness
Η ιδέα αυτή ήταν του Roberto Macdonald, μέλους της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson (Harley-Davidson Club Hellas) και μέλους της οργανωτικής επιτροπής του Super-Rally 2010 στην Πάτρα (20-24 Μαΐου 2010).Ο συγκεκριμένος οραματίστηκε μια πομπή από μοτοσικλετιστές με Harley-Davidson για να αφήσει το σημάδι μας στην περιοχή της Πάτρας και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου που είναι «μια γκαζιά» από το μέρος που θα γίνει η μεγάλη πανευρωπαϊκή συγκέντρωση (Super-Rally). Η ιδέα «της μεγαλύτερης παρέλασης από μοτοσικλέτες Harley-Davidson σε καλωδιωτή γέφυρα με το μακρύτερο κατάστρωμα στον κόσμο», θα μπορούσε να κάνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Η σκέψη του Macdonald είναι να καλύψουν οι αναβατές σε σχηματισμό παρέλασης όλη την απόσταση των 2.883 μέτρων από την αρχή έως το τέρμα της γέφυρας και ίσως ακόμη περισσότερο, ώστε να θεωρηθεί ένα πραγματικό κατόρθωμα. Ο ίδιος έκανε δήλωση αυτού του κατορθώματος στα Guinness World Records και μετά από αίτησή πήρε ένα πιστοποιητικό διεκδίκησης (Claim) και έναν αριθμό μέλους (Membership ID).
Γιορτή 20 χρόνων
Η πομπή θα γίνει επίσης στα πλαίσια των γιορτών για τα 20 χρόνια της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η εν λόγω λέσχη διεκδίκησε την διοργάνωση αυτή, που θα γίνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Λεσχών Harley-Davidson της Ευρώπης (Federation of Harley-Davidson Clubs Europe), η οποία αριθμεί 64 Λέσχες από 32 χώρες.

http://www.mixxer.info/epikairotita/oi-xarleades-stin-patra-gia-rekor-gkines.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου