Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με την μεγάλη παρέλαση- Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013, ώρα 14.30 στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019612 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com
8/2/2013




       
        Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου κορυφώνονται με την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, ένα θεσμό για το Δήμο που μετρά ήδη 27 χρόνια παρουσίας.
        Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 14.30 το μεσημέρι, η Λεωφόρος Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο θα γεμίσει με καρναβαλικά πληρώματα από το Μοσχάτο και τον Ταύρο. Ήρωες από παραμύθια, χιουμοριστικά πληρώματα από την επικαιρότητα, θέματα από άλλες εποχές, χορευτικά γκρουπ θα σκορπίσουν το μήνυμα της αποκριάς στην κεντρική Λεωφόρο του Μοσχάτου. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τη Λάμπρου Κατσώνη και θα καταλήξει στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.
        Το αποκριάτικο γλέντι θα συνεχίσει στην πλατεία Μεταμορφώσεως μετά το τέλος της παρέλασης, με τους Κουδουναραίους από το Δίστομο να δίνουν το δικό τους παραδοσιακό χρώμα, αλλά και με μία μεγάλη συναυλία με τους CHARMS και ένα ανοιχτό πάρτυ για όλους, μικρούς και μεγάλους.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Η θέληση και η ανάγκη του κόσμου και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών για ψυχαγωγία, στάθηκε κινητήρια δύναμη για να διοργανώσουμε το φετινό πρόγραμμα των καρναβαλικών μας εκδηλώσεων. Γι αυτό το λόγο, προσκαλούμε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να έρθουν την Κυριακή στην μεγάλη μας παρέλαση, να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να περάσουν λίγες ώρες ξέγνοιαστα, επικροτώντας το κέφι και τη δημιουργικότητα των πληρωμάτων που επιμελήθηκαν και δημιούργησαν οι ίδιοι τις στολές τους αλλά και τα άρματά τους. Οι εκδηλώσεις άλλωστε συνεχίζουν με συναυλίες, παραδοσιακό θέαμα, αλλά και με τα παραδοσιακά κούλουμα που θα γιορτάσουμε στις 18 Μαρτίου, στην παραλία του Μοσχάτου και στην πλατεία Ατταλείας στον Ταύρο”.

                                                               
      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου