Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Με νίκη εκτός έδρας με 0-3. προχώρησε στην εμβόλιμη αγωνιστική η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου επί του Ατρόμητου Κερατσινίου .

Η ομάδα μας ήταν σαφές ανώτερη σε όλα τα χρονικά διαστήματα του αγώνα.
Με το ξεκίνημα έδειξε τις διαθέσεις της μόλις στο 4' ο Θωμάς Ντάφλας μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε με σουτ του την μπάλα  άουτ, μόλις λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Όμως ο Ανδρουλιδάκης  στο 11' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα σε ασθενή του απόκρουση και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 0-1 για την ομάδα μας.Απο εκεί και μετά ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς να πετύχει κάτι το  αξιόλογο.Μεγάλες ευκαιρίες για γκολ έχασε  ο Ντόνε στο 29' και στο 31' που μόνος με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου ατύχησε να κάνει το 0-2.
Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Ντόνε προηγουμένως το κατάφερε ο Κοντοπάνος στο 39' με ωραία κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-2  έπειτα από σέντρα του Στούπη. 


Στο 45' Ο Κοντοπάνος σε σουτ μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Το ημίχρονο έκλεισε με το Μοσχάτο να προηγείται με 0-2 και να έχει την υπεροχή του αγώνα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο για την ομάδα του Ατρόμητου με αποτέλεσμα και πάλι το Μοσχάτο να χάνει τις καλές ευκαιρίες και να πιέζει για ένα τρίτο γκολ.Αλλαγή για το Μοσχάτο έγινε μεταξύ του Ντόνε και του Παπαγεωργίου.
 
Στο 49' ο Μπάλας σε σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 50' ο Ντάφλας με ωραίο και δυνατό σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 0-3.
Στο 58' έγινε η ποιο ωραία φάση του αγώνα όπου σε κεφαλιά από κοντά του Παπαγεωργίου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ατρόμητου και στην επαναφορά της σε κεφαλιά του Στούπη ξανά  ταρακούνησε το οριζόντιο δοκάρι και αποσοβήστηκε να γίνει το 0-4 για το Μοσχάτο.
Στο 66' τις άλλες δύο αλλαγές του έκανε η ομάδα μας όπου ο Καρδάρας και ο Ηλία Χούντα πήραν την θέση των Στούπη και Κοντοπάνου.
Από το διάστημα αυτό και μετά το Μοσχάτο κάπως χαλάρωσε και ο Ατρόμητος άρπαξε την ευκαιρία και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μειώσουν και το εις βάρος τους αποτέλεσμα.
Στο 75' έχασε ο κεντρικός επιθετικός σε τε-τα-τε με τον Αθανασόπουλο την ευκαιρία για γκολ και έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 81'  ο Ατρόμητος είχε δοκάρι και στο 90' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του αμυντικού του Μοσχάτου αλλά όμως ο καλός σήμερα Αθανασόπουλος όπως και την τελευταία φορά με τον Ατρόμητο Πειραιώς στο κύπελλο έπιασε και αυτό το πέναλτι.

      
Για μας σήμερα από την πλευρά του Μοσχάτου διακρίθηκαν περισσότερο για την αγωνιστική τους προσπάθεια ο Μπάλας με το Στούπη και ο Τζανή.  

Ευχόμαστε για την επόμενη Κυριακή που ή ομάδα μας δίνει ίσως το κρισιμότερο εκτός έδρας αγώνα με τον δεύτερο της βαθμολογίας Αετό Κορυδαλλού να καταφέρει να βγει πολύ δυνατή και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.


http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2013/03/0-3.html