Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μπανιάς: Προτεραιότητά μου ο Φωστήρας!

(Συνέντευξη στον Κυριάκο Παντζαρίδη)

Όταν αναφέρεσαι σε ένα ποδοσφαιριστή, αυτό που κοιτούν οι περισσότεροι είναι τα στοιχεία που διαθέτει, τα οποία θα δώσουν το έναυσμα στην εκάστοτε διοίκηση για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, όταν εκείνος εκτός από το πλούσιο ταλέντο, διακρίνεται και για την σπουδαία προσωπικότητα του, τότε αυτό το γεγονός αποτελεί πολύ δυνατό 'όπλο'' για ένα σωματείο. Οπως μπορεί να καταλάβει κανείς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί πρότυπο επαγγελματία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Η αναφορά μας γίνεται στον Μιχάλη Μπανιά, ο οποίος τον Γενάρη πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει τα... επαγγελματικά σαλόνια και να μεταγραφεί σε έναν ιστορικό σύλλογο, όπως ο Φωστήρας. Ο έμπειρος μέσος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας, την οποία βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τόσο στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όσο και στο πρωτάθλημα. 
 Παρόλα αυτά κι ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά στην αναμέτρηση με τον Ελπιδοφόρο, όσον αφορά το θεσμό του πρωταθλήματος, ο χαρισματικός μέσος παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση. Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Μπανιάς μίλησε στην εφημερίδα 'Ωρα των σπορ' για τον Φωστήρα, το φανταστικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια αλλά και τα στοιχεία τα οποία συνετέλεσαν, ώστε ο 'Φονέας' να βρεθεί στην κορυφή του 8ου ομίλου.

περισσότερα στο
http://www.periferiako.com/control.php?id=article&news=84978

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου