Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ίβκοβιτς:«Δικαιούμαστε να κερδίσουμε ακόμη και τον τελικό»

Ντούσαν Ίβκοβιτς (προπονητής Ολυμπιακού): «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που βρίσκομαι εδώ. Πρέπει να ετοιμαστούμε με διαφορετικό τρόπο για την ΤΣΣΚΑ, εν συγκρίσει με την Μπαρτσελόνα. Εχθές είχαμε κάποιες αδυναμίες στον έλεγχο του παιχνιδιού. Εναντίον της ΤΣΣΚΑ θα ακολουθήσουμε μια διαφορετική τακτική. Παίξαμε δύο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ φέτος. 

Στο πρώτο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο όχι. Ο αυριανός αγώνας είναι μεγάλος αγώνας. Σχετικά με τον χτεσινό αγώνα, στόχος ήταν να σημειώσουμε τουλάχιστον 70 πόντους. Νομίζω ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε θα αποτελέσουν μάθημα για εμάς. Θα δεχτούμε πίεση αύριο. Πρέπει να ελέγξουμε καλύτερα τον αγώνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Χθες είχαμε μειονέκτημα στα ριμπάουντ, κάτι που θα πρέπει να διορθώσουμε αύριο».

«Τόσο εγώ όσο και ο Καζλάουσκας έχουμε υπάρξει προπονητές και των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός ήταν αντιμέτωπος με διάφορα προβλήματα φέτος. Δεν μπορούσαμε να καθορίσουμε τους στόχους μας. Τελικά φτάσαμε εδώ, στον τελικό. Γι' αυτό δικαιούμαστε να κερδίσουμε ακόμη και τον τελικό».



περισσότερα στο
http://www.skai.gr/news/sports/article/202841/ivkovitsdikaioumaste-na-kerdisoume-akomi-kai-ton-teliko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου