Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στη Πόλη ο Ολυμπιακός



Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός έφτασε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη με τον Κάρλ Χάινς να δηλώνει αισιόδοξος ενόψει του ημιτελικού του final-4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.


Να σημειωθεί πως μαζί με την "ερυθρόλευκη" αποστολή ταξίδεψε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ αμέσως μετά  η ομάδα πήγε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει και στο οποίο βρισκόταν ήδη ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάιλ Χάινς στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας κατά την άφιξη του Ολυμπιακού: 

Για τη συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι ανυπόμονος και ενθουσιασμένος να μπω στο παρκέ την Παρασκευή το βράδυ και να παίξω. Όλη η ομάδα περίμενε αυτή τη στιγμή εδώ και ένα μήνα. Ξαναλέω πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω πολύ να ξεκινήσει το Final 4». 

Για την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα. Έχουν πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Είναι πολύ καλύτερες ομάδες στην άμυνα. Σίγουρα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Όμως, εμείς έχουμε μία ομάδα με ικανότητες και χαρακτήρα και μία ομάδα που μπορεί να παίξει σκληρά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν». 



περισσότερα στο
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=138795&catid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου