Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Συζήτηση των ακαδημιών του Φωστήρα με Βόκολο-Παχατουρίδη

Ανοικτή επικοινωνία-συζήτηση των παιδιών των ακαδημιών της ομάδας με τους Λεωνίδα Βόκολο και Θοδωρή Παχατουρίδη διοργανώνει ο Φωστήρας, σε συνεργασία με την ΕΠΟ.

Η σχετική ενημέρωση που υπήρξε από την ομάδα του Ταύρου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Φωστήρας Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διοργανώνουν ανοικτή επικοινωνία-συζήτηση για τα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας με στελέχη του τεχνικού επιτελείου της ΕΠΟ, την Πέμπτη 08.03.2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ταύρου (Πειραιώς & Επταλόφου), στις 6.00μμ.
Θα παραστούν και θα μιλήσουν ο Λεωνίδας Βόκολος, Ομοσπονδιακός Τεχνικός Συνεργάτης της Εθνικής Ομάδας και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, και ο Θοδωρής Παχατουρίδης, Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Παίδων και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την γνωστή ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματα του παιδικού ποδοσφαίρου στηρίζει την εκδήλωση του Φωστήρα, μιας ομάδας που από το 1926 έχει μια σημαντική παρουσία και σήμερα συμμετέχει στα πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, αποτελώντας έναν σημαντικό ποδοσφαιρικό πυλώνα για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής».

Στη φωτογραφία τα μέλη της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Φωστήρα.
ΟΡΘΙΟΙ : Τασουνίδης (coach), Τσαρσιταλίδης, Μυτακίδης, Λειβαδάρας, Χατζηκυριάκος, Ιωαννίδης, Νικολόπουλος
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Λιωνής, Τσουκαντάς, Παντελάκης, Μπαλτάς, Ζίγκιρης, Γκίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου