Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

N’JOY UNI-Basket 7, ξεκίνησαν οι εγγραφές!


Το έβδομο τουρνουά μπάσκετ φοιτητών και σπουδαστών, Ν’JOY UNI-Basket είναι για μία ακόμα χρονιά έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχθεί ομάδες, παλιές και νέες, που αγαπούν το άθλημα αλλά και την συγκεκριμένη διοργάνωση.
Ο Δήμος Mοσχάτου – Ταύρου και ο Δήμαρχος  κ.Ανδρέας Ευθυμίου στέκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά αρωγός σ’αυτή τη σπουδαία προσπάθεια και έτσι θα τεθεί και πάλι στην υπηρεσία της "μπασκετικής" νεολαίας.

Το www.superbasket.gr αποτελεί το νέο χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης και πολύτιμο συνεργάτη από εδώ και στο εξής στον τομέα της επικοινωνίας... Κάθε βδομάδα θα ενημερώνεται το κοινό από αυτή εδώ τη στήλη για όλα τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις του θεσμού που καθόλου τυχαία φιλοξενεί κάποια από τα μεγαλύτερα ενρχόμενα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Θα αναφέρουμε λοιπόν κάποια πράγματα για αρχή, μιας που οι εγγραφές στην διοργάνωση ξεκινούν πλέον και επισήμως! Το πρόγραμμα των αγώνων παρουσιάζει ευελιξία καθώς υπάρχει επιλογή ημερών και ωρών. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται με επίσημη διαιτησία, γραμματεία και παρουσία γιατρού και φυσικά όλοι αγώνες γίνονται σε γνωστά κλειστά γήπεδα. Κάθε ομάδα θα μπορεί να αποτελείται από 5 μέχρι 12 δηλωμένους παίκτες, των οποίων ο πυρήνας οφείλει να είναι φοιτητές από την ίδια σχολή ή το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι 4 Απριλίου και  θα μπορούν να υποβάλλονται είτε online, μέσω του αντίστοιχου link της ιστοσελίδαςhttp://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8), είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Διοργάνωσης στο 210 95 15 730 ή στο 693 66 44 269. Στα ίδια τηλέφωνα παρέχονται κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά.

Για όσους αγαπούν την πορτοκαλί θεά, το N’JOY UNI-Basket 7 υπόσχεται άρτια διοργάνωση με πολύ υψηλά οργανωτικά και ποιοτικά στάνταρ, άφθονη διασκέδαση αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις! Οι συμμετέχουσες ομάδες προέρχονται από όλη την γκάμα δυναμικότητας. Τόσο από γνωστούς αθλητές της Α1 που σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία για όλους να αγωνίζονται στο παρκέ μαζί τους, μέχρι εντελώς ερασιτέχνες που απλά αγαπούν το μπάσκετ. Φυσικά, για αυτό το λόγο και τα groups έχουν ομάδες από όλες τις κλίμακες δυναμικότητας και στην Β Φάση ξεχωρίζει η διοργάνωση 2 κατηγορίες (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) ώστε να μπορούν και οι λιγότερο δυνατές ομάδες να διεκδικούν το δικό τους στόχο...

Το Ν’JΟΥ βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κοντά στην αγαπημένη συνήθεια των φοιτητών και αποτελεί τον μεγάλο χορηγό και κρίσιμο συμπαραστάτη της προσπάθειας. Είναι σίγουρο πως το πιο απολαυστικό σοκολατούχο γάλα της Ελληνικής αγοράς θα ξεδιψάσει και πάλι πολλές δεκάδες μπασκετικές παρέες.

Η RED BULL συνεχίζει να δίνει ενέργεια στις προσπάθειες των φοιτητών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για ακόμα 3 χρόνια καθώς όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, το No 1 energy drink παγκοσμίως υπέγραψε συμφωνία μέχρι το τέλος του 2014. Αυτό σίγουρα θα αποτελεί σημαντικό όπλο στην προσπάθεια διατήρησης της διοργάνωσης στα υψηλότερα οργανωτικά standards.

Μία νέα αλλά παράλληλα εξαιρετικά σημαντική συνεργασία απoτελεί η ΛΕΟΝΤΟΣ. H γνωστή μάρκα εμπλάστρων και θερμαντικής αλοιφής συνδέει άρρηκτα το όνομά της με το άθλημα του μπάσκετ και εμπιστεύεται την μεγάλη δυναμική της συγκεκριμένης διοργάνωσης για να προωθήσει τα προϊόντα της  που αποτελούν ...προέκταση του χεριού κάθε αθλητή! Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της Λέοντος είναι κάτι που θα δοκιμάσουν οι ίδιοι οι παίχτες αφού ούτως ή άλλως οι γιατροί της διοργάνωσης θα είναι και εκείνοι χορηγούμενοι από την εταιρία και θα χρησιμοποιούν τη Λέοντος όποτε απαιτείται.

Φεύγοντας από τους χορηγούς, πηγαίνουμε στους δωροθέτες της διοργάνωσης που παραμένουν 2 ακόμα εταιρίες που δεν είναι καθόλου άγνωστες στο κοινό του N’JOY UNI-Basket. Πρόκειται για τη NIKON που στέκεται για 6η συνεχόμενη σεζόν στο πλευρό της διοργάνωσης και ο όμιλος PEOPLECERT με τις γνωστές σε όλους πιστοποιήσεις ECDL και CITY&GUILDS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου