Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Eλλάδα - Ρουμανία 1-3 (τελικό)


Κάποια στιγμή θα... έσπαγε το αήττητο! Στο 18ο ματς του Σάντος η κακή εθνική ομάδα έχασε από την Ρουμανία με 3-1, χωρίς περαιτέρω ζημιά!
Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και σήμερα στην Αυστρία έγινε ένα και έσπασε ένα ακόμα. Αυτό που έσπασε ήταν το αήττητο των 17 παιχνιδιών που είχε η Εθνική με τον Σάντος στον πάγκο, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 3-1 από την Ρουμανία. Το άλλο που δημιουργήθηκε ήταν αυτό με την συμμετοχή του Καπίνο που έγινε ο νεαρότερος διεθνής στην ιστορία της Εθνικής.
Στην σκιά του ρεκόρ
Η αλήθεια είναι πως το σημερινό φιλικό της Εθνικής με την Ρουμανία στην Αυστρία διεξήχθη στην σκιά της πρώτης συμμετοχής στην Εθνική του Στέφανου Καπίνο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ρεκόρ που έσπασε ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, το οποίο κρατούσε 39 ολόκληρα χρόνια και το είχε ο τεράστιος Θωμάς Μαύρος. Ο μικρός μπήκε τρακαρισμένος στο γήπεδο, κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτούμε πως έγινε ο πιο μικρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής που φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.
Λίγες φάσεις και δύο γκολ
Για τον Καπίνο έχουμε αναφερθεί και σε ξεχωριστό θέμα, οπότε ας ασχοληθούμε με το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί και οι δύο ομάδες να δημιούργησαν λίγες φάσεις, αλλά το ποσοστό ευστοχίας τους ήταν πολύ καλό. Μπήκαν δύο γκολ, ένα από κάθε ομάδα, με τους Ρουμάνους να προηγούνται και την Εθνική να ισοφαρίζει.
περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου