Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

4η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ 4αδα ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο αγώνας ξεκίνησε για την Ελευθερία, χωρίς τον Σωτήρη Τσαραπατσάνη που ήταν με  ίωση και στη θέση του είχε αναλάβει ο βοηθός κόουτς της αντρικής ομάδας Γιάννης       Παπαναστασίου.  Στην 1η περίοδο η ψηλή ομάδα της Βάρης, δυσκόλεψε επιθετικά την Ελευθερία και σε λιγότερο βαθμό αυτό συνεχίστηκε και στην 2η περίοδο.
Η 3η περίοδος είναι πλέον η συνήθης όπου η Ελευθερία ανεβάζει στροφές.  Η ομάδα άσκησε πετυχημένη πίεση σε όλο το γήπεδο έτσι οι Βάρη έφτανε δύσκολα στο καλάθι και σκόραρε κυρίως με βολές , ενώ επιθετικά η Ελευθερία έφτασε τους 21 πόντους, δηλαδή 6 περισσότερους από όλο το α ημίχρονο, και ο νικητής με βάση την εικόνα του αγώνα είχε κριθεί.
Η  συνήθης τετράδα είχε τον πρώτο λόγο.  Η Νάντια Τρύφωνα ( 17 πόντοι , 10 ριμπάουντ), η Βάσω Ιγγλέζου ( 11 πόντοι , 7 ριμπάουντ), η Ελένη Κοκκίνη (9 πόντοι, 2 ασίστ , 4 κλεψίματα )με την οργάνωση του παιχνιδιού, και η Μαρίνα Χατζηχαραλαμπίδου ( 4 πόντοι, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα ) και πολύ καλή άμυνα. Από τη Βάρη η ψηλή Αλοΐζου Β. ήταν η πιο επικίνδυνη ενώ πήρε πολλά ριμπάουντ και είχε μια καταπληκτική τάπα σε λέϊ απ της Παναγοπούλου.
Στο μεταξύ η Λούντι Εξουζίδου εγχειρίστηκε στους χιαστούς την Πέμπτη και πλέον άρχισε η αντίστροφη μέτρηση με υπομονή, για να ξαναβρεθεί σιδερένια στο γήπεδο.
Η Κοκκίνη σε βολές , για το ριμπάουντ απέναντι Βρυώνη(Β) Μάνου(Ελ) Χρονοπούλου(Β) και δεξιά Αλοϊζου (Β) Παναγοπούλου(Ελ
 6η αγων.    Κυριακή  13.11.2011    Κλειστό  Μοσχάτου  15.οο      
Διαιτητές :  Καραμανώλης , Αγγελής Φρ.
ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Ο  ’ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ΄ΒΑΡΗΣ 45-25   
( 06-06 , 15-10 , 36-19 , 45-25)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Τσαραπατσάνης Σωτήρης) :  Σκαρπέτη Αθηνά 2 ,  Κοκκίνη Ελένη  ( αρχ.)  9 (1 τρ.), Χατζηχαραλαμπίδου  Μαρίνα 4 ,  Ιγγλέζου  Βάσω  11 (1 τρ.) , Τρύφωνα Νάντια 17 (1 τρ.) , Καλάγια  Εντόνα ,  Παναγοπούλου Ηλιάνα 2,  Μάνου Γεωργία (δεν έπαιξαν :  η  Κεσίσογλου Φαίδρα , Παπαγιαννακοπούλου Σιμέλα) .
ΒΑΡΗ (Σταχινας): Καραμέτου Σ. 6 , Σταυροπούλου Αικ., Βρυώνη Γ. 2 , Μπιλάλη Α.-Μ. 2 , Ζαφείρη 2 , Σιταροπούλου , Αλοΐζου Σ., Κρίλη Π. ( αρχ.) 5, Χρονοπούλου Σ. , Αλοΐζου Β. 8 

Την επομένη Εβδομάδα υπάρχει ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο αγώνων με τον ΑΟΝΑ σε κορασίδες το Σάββατο στο Μοσχάτο, και την Κυριακή  στην Αργυρούπολη οι γυναίκες με το αναπάντεχα πρώτο φαβορί του 2ου ομίλου.

http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2011/11/4-4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου