Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ



Φίλε Στέφανε με το άρθρο σου "Ψέματα και Αλήθειες στην αυλή του 3ου Δημοτικού"
έθιξες κάποια πράγματα και μου δίνεις το ερέθησμα να πάρω και εγω με την σειρά μου κάποια συγκεκριμένη  θέση , για αυτό σου λέω.
 Με το άρθρο σου  ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΡΑΚΕΤΑ ισχυρίζεσαι   ότι ..Είναι περιττό να πούμε ότι η δημοτική αρχή και τα «κολλητάρια» της επιτροπής αθλητισμού έλαμψαν με την απουσία τους!
 Εγω λοιπόν όταν το διάβασα, ένοιωσα λοιπόν ότι είμαι και  ένα απο τα  κολλητάρια της επιτροπής αθλητισμού(αφού με επέλεξαν  ένα απο τα πρόσφατα 25 μέλη ) 
γιατί εσύ δεν  διευκρίνησες πουθενά  ποιοί είναι  οι συγκεκριμένοι κολλητοί..
Δηλαδή (κολλητός μπορεί να είναι και ο Αρης ο Κρεμμύδας την στιγμή που είναι μέλος της αθλητικής επιτροπής !!) 
και έρχεσαι εκ των υστέρων και δηλώνεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 
(....Μόνον οι «παρατρεχάμενοι» την βλέπουν σαν κάτι διαφορετικό και ουδόλως εννοούσα εσένα ή άλλους φίλους με αποδεδειγμένη επάρκεια περί τα αθλητικά.) 

(έντιμο και αποδεκτό )αλλά όταν διαβάζει και ο κόσμος σίγουρα μας μπερδεύεις.

Επίσης δηλώνεις ότι ...τα «κολλητάρια» της επιτροπής αθλητισμού έλαμψαν με την απουσία τους! ή της αθλητικης επιτροπής αρχικά!! μα δεν βλέπεις το δικό μου δημοσίευμα με θέμα 
''ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ'' 
Θα πρέπει να πουμε στα φιλικά μας μπλοκ(moschato&tauros life και mosxatoupolis) σχετικά με την παρουσία των ανθρώπων της δημοτικής αρχής ή της αθλητικής επιτροπής του δήμου μας στους αγώνες της αντισφαίρησης που έγινε στο ΣΕΦ παρευρέθηκαν ο Χριστόπουλος .ο Κιούφης,και ο Μακεδονόπουλος(για πολύ λίγο) οι οποίοι είναι μέλοι της αθλητικής επιτροπής.

 ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΗΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΦΕΙΡΑΣ ΓΕΡΜΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 
(""Υπάρχουν τέτοιοι «φείρα γιαρμάδες» που για το ονόρε μιας θέσης στην ομάδα που πρωταγωνιστεί, την κάνουν με απαλά πηδηματάκια.
Τους παίρνουν για ρεζέρβες και νομίζουν ότι πλέον έγιναν δακτυλοδεικτούμενοι παιχταράδες ή κάτι σαν Σισσέ του Μοσχάτου.
[Έτσι θα πρέπει να αισθάνονται - τούτες τις μέρες - και κάποιοι συνδημότες, όπου μιά θέση στο Πνευματικό ή την Επιτροπή Αθλητισμού τους δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι "κάποιοι", αλλά και την παραίσθηση της ανόδου στην ελίτ της τοπικής κοινωνίας ή μεταμόρφωσης σε μαικήνες (patron of thearts) και σε αθλητικοπαράγοντες! - βλέπεις ο πολιτισμός δεν απέχει πλέον και πολύ από το ποδόσφαιρο]"")


ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ  ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

 Ο ΑΡΗΣ Ο ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ  ΚΑΙ Ο ΚΙΟΥΦΗΣ ΚΑΙ 
Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ   ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου