Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Ολυμπιονίκες των ΕΔ,ανέλαβαν αποστολή στο γυμναστήριο του ΥΕΘΑ!

Οι υπηρετούντες αξιωματικοί στο ΥΕΘΑ που έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το γυμναστήριο που βρίσκεται εντός του υπουργείου,θα έχουν στο εξής πολύ φημισμένους γυμναστές.Πέντε Ολυμπιονίκες! Λ.Κόκκας, η Κατερίνα Θάνου, η Πηγή Δεβετζή, η Χαρά Μπούντα και η Χαρά Καρυάμη αναλαμβάνουν υπηρεσία!

Αξιωματικοί των ΕΔ όλοι κλήθηκαν από το ΥΕΘΑ ,όπως και οι υπόλοιποι 150 Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις ΕΔ,οι οποίες αν κρίνουμε από τα περιττά κιλά της πλειοψηφίας των υψηλόβαθμων στελεχών είναι απαράιτητες.

Θέλοντας προφανώςνα δείξει ότι κυνηγάει και το τελευταίο ευρώ που ξοδεύεται για την Άμυνα, ο κ.Μπεγλίτης θυμήθηκε τους Ολυμπιονίκες,οι οποίοι μετά από την  Ολυμπιάδα του 1992 στη Βαρκελώνη ,όταν Βούλα Πατουλίδου και Πύρρος Δήμας ,κέρδισαν χρυσά μετάλια άρχισαν να εντάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.


Το σκεπτικό ήταν ότι θα έπρεπε οι τρεις πρώτοι Ολυμπιονίκες να έχουν από τη Πολιτεία ένα μίνιμουμ σταθερό εισόδημα για να μπορούν αφοσιωθούν στο αγώνισμά τους.

 
περισσότερα στο http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8527 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου