Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Κορυφαία ελληνική διάκριση στο ψαροντούφεκο

Το 28ο Ευρωαφρικανικό πρωτάθλημα 2011 ολοκληρώθηκε με μια πολύ μεγάλη ελληνική επιτυχία. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες αθλητές διέπρεψαν, κατακτώντας την 3η θέση στην ομαδική κατάταξη.

Η επιτυχία αυτή έρχεται για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος για την εθνική μας ομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η υποστήριξη που υπήρξε ήταν ελάχιστη και οι συμμετέχοντες από την Ελλάδα έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να προετοιμαστούν επί 10 ημέρες και να μας εκπροσωπήσουν επάξια.


Στο ατομικό αγώνισμα,  6ος κατετάγη ο Μανώλης Γιάνκος, 7ος ο Δημήτρης Μπαρσάκης και 31ος ο Λάμπρος Δερτιλής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αυτοί αθλητές μας... υπέκυψαν μόνο σε Ισπανούς και Πορτογάλους αθλητές, κάτι που δείχνει καθαρά ότι το μόνο που τους έλειψε είναι μεγαλύτερη προετοιμασία στις συγκεκριμένες τράπεζες και εξοικείωση με το ψάρεμα στις ειδικές συνθήκες του Ατλαντικού.


Πρωταθλητής Ευρώπης και Αφρικής για το 2011 ανακηρύχθηκε ο Πορτογάλος Jodi Lot, δεύτερος ήταν ο Ισπανός David Primo και τρίτος ο επίσης Ισπανός Antonio Linares. Στο ομαδικό, πρώτη αναδείχθηκε η Ισπανία και δεύτερη η Πορτογαλία.


περισσότερα στο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=386219&cid=185

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου